Meresss Portakalcicegi @Bebekdelisi doğuma gircekmiş allah yardımcısı olsun inşallah sağsalim alsın kucağına
Portakalcicegi Meresss Merhaba canım nasılsın? Bugün mü gidecektin doktora aklımda öyle kalmış gittin mi nasılmış bebisler?
Fatime07 İkiz anne adayları 27. Haftamdayım ara ara gün içinde sarı akıntı oluyor aynı durumu yaşayan var mı bebekler baskı mı yapıyor su sızıntısı mı acaba
Arven-Umut Fatime07 bende hem sarı hem şeffaf geliyor başından itibaren progestan kullandığım için hep akıntı oldu ama sorcam bugün doktora bunu da çoğaldı baya.
Meresss Bebekdelisi dualarım seninle inşallah durur sancıların haber ver nolur rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerini bağışlasın size
Portakalcicegi Bebekdelisi yaaa şimdi okuyorumm ikinci şokum oldu suan benim 😔 @Meresss canım hatırlıyor musun şehribanda böyle post açmıştı ertesi gün doğurdum dedii, şimdi @Bebekdelisi de sormuştu pazartesi kontrolüm var diyordu neler olmuşşş ay Allah’ım her an hersey oluyor yaa
Mus_mutluu 30 haftalik olduk daha hastahane çantamiz hazr degil istende 32 haftada ayrilcam kendimi hep 37 38 haftaya adapte ettim simdilik erken dogum riskimiz yok insallah zamannda gelirler
Sisife Mus_mutluu ya maşallah nasıl dayanıyorsunuz çalışmaya? Ben 25. Haftadayım ve 20 gündür raporluyum. Bel ağrısından vajinal baskıdan evin içinde bile zor yürüyorum
Arven-Umut Meresss 34+4 den bildiriyorum bugün doktor kontrolümüz var 37 ye kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum 31 den itibaren yatıyorum yanlarım ağrıdı resmen yat yat. Son 21 gün kaldı 😌 ama sanırım o kadar dayanmayacaklar sra ara sancılar giriyor 🤷🏻♀️
Meresss Arven-Umut maşşallah canım şimdi bile güzel gelmişsin bu haftaya darısı bizlere ben başından beri. Yatıyorum ağrıları sorma hiç allah yardımcımız olsun
Fatime07 Arven-Umut ben de progesteron kullanıyorum fitil akıntı yapıyor baya çok ya fitil tam ileriye gitmediğinden sanırım
Arven-Umut Meresss Amin Allah sağ salim kavuştursun hepimizinkileri 🤲🏻 Kiloları iyi belkii erken alır hoca çünkü karnım kocaman oldu kendim minyon bir insanım 😅