Gzdmrt2905 Gzo arkadaşım da çok silikti kan verdi beta 10 çıkmıştı lekenlenmesi de oldu doktor yerleşme kanaması demişti şimdi dünya tatlısı bebişi var 🥰
Pemberuya Gzo canm bence hemen dr a git leke gelmesi iyi değil ama belki de yerleşmedir ama muhakkak git derim
Gzdmrt2905 Gzo yerleşme kanaması olabilir ben yaşamadım bilmiyorum nasıl bişey ama sen kesinlikle bir kan ver doktora görün net bilgilendirir kanda da çıkar zaten
Esractlymn Üstüne görüyor olabilirsin benimde öyle oldu adet oluyorum sanmıştım meğerse bebek yerleşiyormuş😊
Boss01 Gzo merhaba benimde sabah leke vardı gün içinde ara ara pembe kahverengi geliyor hiç adet kanı gibi değil hormon sorunum mu var acaba ya evde kaset testim vardı yaptım çıkmadı bişey
Hgmom1 Boss01 bende aynı sorunu yaşadım canım kahvernegi ve az gelmişti testte negatif çıkıyordu hormonlarıma baktılar prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı
Boss01 Hgmom1 geçen ayda az gelmişti ama bu kadar değil bu ay daha az geliyor ilaç falan mı kullandın bu durum için kötü bişey mi
Boss01 Hgmom1 şuan çok tedirgin oldum bu yüzden mi gebe kalamıyorum ben ama 2 aydır böyle adetimin 2. Günü hormonlarıma baktıracağım yani perşembe günü 🥺🥺