Zln2152 Nurrrr90 doktorum yarın gel dedi kuzum vajinal ultrason ile bakınca tekrar kanamam olur diye korkuyorum ya
Nurrrr90 Zln2152 korkma rabbimin dediği olur ben hep kendime şunu söylerim hayırlı olan bir şekilde nasip oluyor hayırsızsa rabbim nasip etme diye sen tevekkülünü et gerisini allaha bırak inan ben neler yaşadım rabbim kimselere yaşatmasın hayırlı olanı en güzel olanı nasip eylesin
1bade Zln2152 gayet iyi yükselmiş hesapladim🥰 bol bol dinlemelisin doktor büyük ihtimal progestan yazacaktır
Nurrrr90 Zln2152 yükselme iyi canım değer güzel yükseliyor inş 2 3 güne kesede görünür allahın izniyle
Zln2152 E_rcimkara inşallah tutunmuştur yavrum 😍 yarın da muayene olacağım da inşallah kötü birşey yoktur kese görebiliriz
Zln2152 Nurrrr90 aynen öyle kuzum sürekli duş ediyorum artık gerisi takdiri ilahi rabbim nasıl nasip ederse o şekilde olsun tabi herşeyin hayırlısı
Xeyale96 Zln2152 ya çok şükür düşmemiş,deminden beri hep dua etdim canım sizin için💖bol bol dinlen,yemek,wc dışında ayağa kalkma,bol bol su iç,güzel beslen inşallah herşey güzel olucak🤲🏻
Zln2152 Xeyale96 çok teşekkür ederim güzelim Allah razı olsun 🙏❤️ İnşallah kese ve kalp atışını da duyarsam rahatlayacam yarında muayene olmam gerekiyormuş
Xeyale96 Zln2152 inşallah bu değerle keseyi görürsün canım,bir kaç haftaya da kalp atışını duyarsın,için ferah tut,bebiş sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor ondan oldu böyle,inşallah doktor muayene etsin ilaç falan verir geçer kanama🤲🏻
1bade Zln2152 iyi kuzum, ama burdan biraz uzak kal.. Stres kötüye sebeb olur, kafanı rahatlat kese gününü bekle insallah hersey yolunda bence 🥰🥰🥰 kanamalı gebelik geçiren çok var cevremde, hep sağlıklı doğdu
Nazli-61 Zln2152 ayy yemin ederim mutluluktan ben zıplayacam yerimde maşAllahh ohh maşAllah Rabbim sağlığını versin annesi demiştim ben güçlü o sanada güç verecek git bol bol dinlen sağlıkla gelsin inşAllah sen nasılsın şimdi iyi misin doktor ne dedi
Zln2152 Nazli-61 ya kuzumm çok teşekkür ederim canımın içi sen birde bana sor o mutluluğuuu doktor normal dedi zaten acilden girdik yerleşme olabilir dedi gebeliğin bu aylarında görülebilir şeyler bunlar ama tabi muayene de olman laızm dedi🥹
Zln2152 Xeyale96 inşallah kuzum yarın da kadın doğum bakalım ne diyecek inşallah oda kötü birşey görmez inşallah kese de görünür
Sudedemirer Zln2152 çok sevindim sen hep rahat ol stres yapma bebeğine odaklan ağır iş falan yapma işten önemli degil bebeğin dua ediyorum senin için 💖
Nazli-61 Zln2152 yerim onu ya miniş bal çok dua edecem sana canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin ikinizede sağlık versin inşAllah 😍❤️