happyymommm Zln2152 biz de 2 hafta sonra gidicez kalp atışı için, inşallah sorunsuz sıkıntısız duycaz bakalım minikleri 🤗 hayra yoralım stres yaramıyor 😊😊
Zln2152 Xeyale96 inşallah kuzum yarın da kadın doğum bakalım ne diyecek inşallah oda kötü birşey görmez inşallah kese de görünür
Yeniiannecikk Zln2152 tegirgin olup kendini stres e sokmani istemem valla hastane yakınsa hemen bı beta ver derim beta düşük değilse zaten sıkıntı olmaz🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sudedemirer Zln2152 bebekte yada bende sıkıntı yok benim yapım kaldırmıyor hamileligi yorgunluk halsizlik yaşıyorum şuan birde yürümem sıkıntı çok yavaş yürüyorum agrım çok ama benim yapımla alakalı bişey doktor sen gelişememişsin daha hamileligin verdiği yorgunlukta kötü etkiliyor dedi şuanda kanamam yok ama ara ara oluyor 7 8 defa kanamam oldu
Yeniiannecikk Zln2152 o zaman dinlen stres e kendini sokma üzme pozitif düşünelim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍
Sudedemirer Zln2152 çok sevindim sen hep rahat ol stres yapma bebeğine odaklan ağır iş falan yapma işten önemli degil bebeğin dua ediyorum senin için 💖
Zln2152 Sudedemirer stres çok yapıyorum canım ilk yavrumu kaybettim bunu da öğrendiğimden beri korku var. Aslında dün gece vi falan süpürüp sildim ondan mı oldu bu nedir bilmiyorum inşallah kese falan görünür yarın🥹❤️
Nazli-61 Zln2152 yerim onu ya miniş bal çok dua edecem sana canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin ikinizede sağlık versin inşAllah 😍❤️
Zln2152 Nazli-61 kuzumm benim çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. sende yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🙏❤️ İnşallah bende bşr bir an önce kesesi kalp atışını duyarım inşallah sağlıkla da kucağıma alırım yavrumu 🥹❤️
Sudedemirer Zln2152 stres yapma kötü düşünme bak ben her stres yaptığımda kanamam oluyordu biliyorum zor her insanın sıkıntıları var seninde olması normal ama bunları bir kenara bırakmaya çalış bebeğin için şuanda çok küçük sen ağır yada ani harekette bişe hissetmezsin ama o hisseder o yüzden Bırak yapma evin temizliği bebekten önemli degil bir gün biyeri birgün biyeri yap yorma kendini
Nazli-61 Zln2152 inşAllah bebeğim inşAllah çok dikkat et kendine Allah’a emanetsiniz bebişte sende ❤️😘
1bade Zln2152 iyi kuzum, ama burdan biraz uzak kal.. Stres kötüye sebeb olur, kafanı rahatlat kese gününü bekle insallah hersey yolunda bence 🥰🥰🥰 kanamalı gebelik geçiren çok var cevremde, hep sağlıklı doğdu
Zln2152 1bade inşllah balım inşallah stres gerçekten de kötü etkiliyor bende birşey olacak mı olmayacak mı korkusundan çıkarsam ferhalayacam 😣
Bukii27 @"Zln2152″Dedim sana kendini sıkıntıya sokma yerleşmedir diye dualarımız seninle bebeginle saglıkla güzel haberlerinizi alırız inşallah 😍🧿
Zln2152 Bukii27 amin inşallah güzelim inşallah 🙏 yarın da doktora gitmem lazım oda muayene edecekmiş bakalım kese görünecek mi 🥹
Bukii27 @"Zln2152″benimki 1000 küsürdü beta öyle kese görünmüştü bakalım inşallah seninkininde güzel haberini alırız