simgekaya Zln2152 ben gebeliğini ogrendigimde 5haftalik hamileydim 2 gün öncesinde burun kanaması kadar kanamam olmuştu adet oldum sandım . Halk arasinda üstüne görme deniliyor ilk ayda hafif lekelenme şeklindeki kanamalar yerleşme kanamasi oluyor
Zln2152 simgekaya benimde o şekilde oldu kuzum sonra beta bakıldı 689.30 çıktı bugün kanamam yok şükür ama hiç muayene olamadım kese ne durumda bilmiyorum 😔
Mfyy Nurrrr90 Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah sizde bana dua edin bende tüpte sıvı birikmesi var
Zln2152 Mfyy sağol kuzum. Allahım sana da acil şifalar versin rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim ❤️🤲
Nurrrr90 Mfyy inş canım rabbim tez vakitte şifa versin hemencik hamile kalmayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunnn
Sinem94 Zln2152 kuzum veriliyo bana duphaston ve haftalik prolutan iğne verdi düşük ve kimyasal yaşadiğim için
Sinem94 Zln2152 gerçekten kötü ben önceki gebeliğimde adetim 10 gün geçince öğrenmiştim 🤭 beta 2000 lerdeydi direk keseyi görmüştük
Zln2152 Sinem94 öyle daha iyi kuzum yA valla böyle erken oldu mı strese giriyor benim hiç aklımdan çıkmıyor moralim bozuk kötü şey var mı diye dünkü kanmadan sonra işte 🥹
Sinem94 Zln2152 korkma cnm kendini kötüye odaklama biliyorum kayıplar yaşayınca içimizde hep bi korku var ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🥰
Zln2152 Sinem94 bilmiyorum canım bu bana niye öyle dedi kafam beynim karıştı evde progestan fitil var algım mı dedim yok dedi be yapacağımı şaşırdım
Sinem94 Zln2152 yani vermesi gerekirdi ben bir iki damla kahverengi leke oldu diyince direk verdi sadece kan sulandirici iğneyi keseyi görünce dedi
Zln2152 Minik_annee inşallah canım inşallah 🙏 içimde bir huzursuzluk var ama inşallah kötü bir şey yoktur 🥹
Bukii27 @“Balpetegii” Evet ilk ögrendiğim günden beri kullanıyorum doguma kadarda devam edickmiş insallah
Zln2152 Sinem94 kuzum kendimi kötüye odaklamak istemiyorum ama aklıma gelmiyorda değil. Evet kaybımız oldu diye içimiz hep bi huzursuz bi korku sarıyor rabbim hayra yorsun inşallah kötü bir şey yoktur 🙏❤️
Zln2152 Sinem94 tabi vermek gerek yani en azından önlem alınmış olur bebek içinde bilmiyorum doktorlar İÇİN düşük kürtaj falan çok basit gibi geliyor ya
Zln2152 Minik_annee dinleniyorum kuzum yemek falan yapınca kalkıyorum ayağıya inşallah bir sıkıntı yoktur da değerlerim biraz kafa karıştırdı 19ekim: 26.29 21ekim: 96.30 25ekim: 689.30 iyi mi sizce 🥹🥲
Mihribankya Zln2152 benimde betam senin haftalarda 638 çıkmıştı normal bence şuan 13+5 deyim iki güne iki katına çıkıyor iki gün sonra gittiğimde 1200 lerdeydi tahmini 5 haftalıkken inşAllah böyle artarak gider seninde