bademli_puding Zln2152 canım benim birde uzan sürekli sakın ayağa kalkıp iş güç yapma uzan ayaklarının altına bi yastık falan koy benim ilk kızımda da kanamam vardı doktor ilaç falan vermedi uzan ayaklarının altına yastık koy demişti sende öyle yap doktora gidemiyosan rabbim senide bebişinide korusun kuzum dualarım seninle
Zln2152 bademli_puding aminn inşallah birtanem dinlenmeye çalışıyorum kuzum. İnşallah kötü birşey yoktur kesem ne durumda bilmiyorum hiç göremedim bile. Sen kaç haftalıkken kanaman oldu kuzum
Zln2152 2206minik Dinlenmeye çalışıyorum canım da kese aklımda işte var mı yok mu kötü mü iyi mi diye
bademli_puding Zln2152 ilk gebeliğimde bi üç aylıkken bide 6 aylıkken olmuştu düşük riskim vardı birde bebeğim eşi aşağıdaydı ilişkide yasaktı tekrar ne zaman gideceksin aklım kaldı sende kuzum
Zln2152 Sudedemirer aynen kuzum doğru söylüyorsun şimdi dinlenmeye çalışıyorum inşallah kötü bir şey yoktur. Keseyi bşle göremedim doktorum yoktu yarın gel dediler de içimi ferah tutacağım. Düşük vs birşey olsaydı kanamam çok olurdu diye düşünüyorum
Zln2152 Mamakaralis bende anlamadım ben ordunun ilçesindeyim canım burda doktor bir kadın doğumcu tek var
Nurrrr90 Mfyy hayır canım tüpler acık cıktı ama doktorum dediki film çekerken görülmeyecek kadar küçük yapışıklık varsa acılıyor dedi ve ben filmin ardından hemen hamile oldugumu öğrendim inş kalp atışınıda duyarız duanızı esirgemeyin
MirayAlya Zln2152 merhaba, benimde olmuştu doktorum hemen gel bakalım dedi ultrasonla baktı içte bir kanama alanı var mı diye ve progestan başladık hemen, bir kaç güne kesildi. Geçmiş olsun
Zln2152 bademli_puding anladım kuzum. Şuan iyiyim şükür kanamam da yok ama korkuyorum aklım kesede işte doktora da görünemedim yoktu ameliyata girmiş. Yarına görüneceğim inşallah birşey yoktur
Zln2152 Sinem94 inşallah kuzum yA bende yarın gidecem de keseyi görürüm inşallah şu erken öğrenme işi kötü yA
Mfyy Nurrrr90 Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah sizde bana dua edin bende tüpte sıvı birikmesi var
Zln2152 Nurrrr90 kuzum gittim de doktor ameliyata girmiş boş yere gittim birde bana sabah gel demişti güya
Gamzelinko Zln2152 kuzum korkmanı istemem ama açık renkli pembemsi kanamalar iyi sonuçlanmıyor doktoruna gözük evde oturup geçmesini bekleme inşallah sağlıklıdır ve tutunmuştur 🤲🐣
Sinem94 Zln2152 gerçekten kötü ben önceki gebeliğimde adetim 10 gün geçince öğrenmiştim 🤭 beta 2000 lerdeydi direk keseyi görmüştük