Dlk5394 Merhabalar annişler Ocak ayında doğum yapacaklar burda mıı ?? Ve hangi hastanede yapacaksınız ?
nursen26 Dlk5394 Bizimkisi aralik sonu ocak basinda olunacagini soyledi camlica medipol hastanesine gidiyorum ordada yapicam dogumumu
Kubrayildizaslan Dlk5394 Tahmini tarih 11 ocak bizimde hala kararsızım Gop Eah Fizik Tedavi hastanesi düşünüyorum evime çok yakın ve etrafımda çok doğum yapan var. Doğal doğum istiyorum ve devlet hastaneleri bir sorun olmadığı sürece sezeryana almıyor ama tek düşündüren imkanları mesela 2 kişilik oda vs gibi..
1erkekkannesiiii Dlk5394 Burdayımmmm 💜💜 21 Ocak nasipse ama doğru değildir nokta atışı 😀 Ocak başı diyebilirim. Çorlu Reyap ta doğum yapacağım insallah 🫶
mimar_anne Ocağın ilk haftası nasipse ne zaman gelirse oğluşum özel Adana hastenesinde yapıcam nasipse 🙏🏼💙
leylima 13 ocakta bekliyoruz bakalım🎉 Bahçelievler medipol hastanesinde dünyaya gelecek inşallah kızım😊
Bsrfnr Dlk5394 28+5 haftalığız kontrollerimizi Medipol Bahçelievler’de yapıyoruz , 12 Ocak dedi doktor ama 10gun önce yada 10 gün sonra olabilir dedi bakalım artık ☺️
leylima Bsrfnr Benim doktorum da Mürvet Hanım. Planlandığı gibi giderse sizden bir gün küçük olacağız.😊
Bebekdelisi Dlk5394 25+0 hastane 3 tane yedeklı küveze göre doktorum oraya gelecek ocak 4/11 arası erken ama alınacak