Ikranurhtc Nurinan hayır hiç sormadım doğum şubatta olacak ozamana kadar kaç kez zam gelir Allah bilir
Mbbcn Müjde hanıma gidiyorum ben bugun sordum fiyatı geçen ay zam gelmiş 5750 ken 7250 olmuş epidural istenirsede 500 ek ücret korona testi ve kan testi hariç dediler
Gulnur-1997 Mbbcn epidural isteme şansımız oluyor muymus. Bana böyle bişey denmemisti.Bence sezeryan olucaklar kesinlikle epidural istemeli. Kardeşime kombine spinal epidural yapıldı ve çok rahattı hem doğumda hem sonrasında ağrısı çok fazla olmadi
Nurinan Mbbcn iyide zaten temmuzda geldi burdan bir arkadaş sormuş aralığa kadar gelmeyecek zam demişler moralim bozuldu cidden 🤦🏻♀️
mavininhertonuu Nurinan Gelmeyecek demişlerdi bugün aradım 7250 mi gerçekten diye evet zam gelmiş malesef ben sordum kesin zam gelmez demi dedim hayır ocakta gelicek sadece zam dediniz dedim adam bizimde haberimiz yoktu genel merkezden zam yapıldı falan filan dedi ama aşırı sinirim bozuldu güvenmiyorum artık kesin öbür aya bidaha zam yaparlar alıştılar her ay zam yapmaya
Mbbcn Benim arkadaşıma öyle denmişti bugun gidince sorduk arkadaşım 5500 doğurdu aralıpa kadar aynı denmişti diye arttı aralıka kadar değişmicrk dedi bilmiyorum arrık ne kadar doğrı
Nurinan mavininhertonuu gerçekten öyle ya bende gitmedim henüz doktora ama inanmak istemiyorum gittiğimde konuşcam sürekli zam gelmesi hiç hos değil muayenelere de zam gelmiş sanırım
mavininhertonuu Nurinan muayeneye de mi gelmiş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ gerçekten bu işin tadı kaçtı ya, doktorlarla da alakalı değil ki adamlar napsın maaşlarına o kadar zam gelmiyordur
Nurinan mavininhertonuu kesinlikle öyle 18.00dan sonra akşam muayenesini ucretlendirmisler en son gittiğimde 375 TL ödeme yaptım
mavininhertonuu Nurinan Evet ona bi kere bende gitmiştim akşam polikliniğinde 50 tl fzla muayene ucreti alıyolar. Aradım sordum dün muaeneye zam gelmemiş hala 315 ama gelir tabi
Nurinan mavininhertonuu her şeye zam geliyor allahim hepimize kolaylık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🌸
Mucizemolsunn Nurinan benim ikizim temmuzda doğum yapmıştı,doğal yoldan oldu 5 bin tl vermişti diye hatırlıyorum,çok memnun kalmıştı ebelerden,doktoru Gülcan Türkeli idi.ondanda çok memnun kaldı,normal doğumu desteklemişlerdi,yönlendirmeleri ile kolay oldu
Nurinan Mucizemolsunn benim doktorum da normal doğumu destekliyor sağolsun 🌸 normal doğumda ne kadar kaldı hastanede doğum paketi mi almışlardı bir bilginiz var mı bu konuda