Nurinan Selam kızlar medstar topçular hastanesinde doğum yapmış ya da yapacak olanlar var mı? Bilgileri paylaşsak birbirimizle💃🏻🤭
Mucizemolsunn Nurinan benim ikizim temmuzda doğum yapmıştı,doğal yoldan oldu 5 bin tl vermişti diye hatırlıyorum,çok memnun kalmıştı ebelerden,doktoru Gülcan Türkeli idi.ondanda çok memnun kaldı,normal doğumu desteklemişlerdi,yönlendirmeleri ile kolay oldu
Gulnur-1997 Bende 1 sene önce medstar yıldızda doğum yapmıştım şimdi topcularda murat doruğa gidiyorum. Bende burda bekleyeyim
Ikranurhtc Nurinan evet benim zaten sezaryen olacak 9 şubat dedi ama ilk kızım 5 şubat doğumlu 5 şubat olur mu dedim olur dedi hayırlısı bakalım
Nurinan Gulnur-1997 35 olduk bizde doğum yaklaşıyor heyecan dorukta diyebilirim biraz da korkuyorum 🥲🤦🏻♀️
Gulnur-1997 Nurinan emin olun benim kadar korkmazsiniz. 11 aylikda kızım var ilki sezeryan oldu buda sezeryan olcak
Nurinan Gulnur-1997 Allah kolaylık versin sağlıcakla kucağımıza alalım inşaAllah doğum ücreti hakkında konuştunuz mu peki?
Nurinan Tubasu sağlıcakla al kucağına kuzum benimde ilk gebelik bende murat hocaya gidiyorum 35+2yiz doğum ücretini konuşmadık henüz bir bilgin var mi🌸
Ikranurhtc Nurinan hayır hiç sormadım doğum şubatta olacak ozamana kadar kaç kez zam gelir Allah bilir