kuzeymomsss GizemKrkmz e bebek tarafımı oluyor orası. Ben pek bilmiyorum buraları, geleli 1 sene oldu
GizemKrkmz kuzeymomsss evet ebebek mağazasının hemen arkasında. Bende pek biliyor sayılmam geleli 1 buçuk sene oldu hemen hemen 🫠
Bebekliannee Merhaba hanımlar sarayda oturuyorum ama Dr için Çerkezköy e gelmeyi düşünüyorum hangi doktoru önerirsiniz 4+2 yim. Kaçıncı haftada gitsem
GizemKrkmz Bebekliannee ben irmette İlke hanıma gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama hastane ve hemşireleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 🤦🏻♀️
Bebekliannee GizemKrkmz şuan doğum ücreti ne kadar orda Sezaryen . Biliyor musun bence en önemli çalışan doğumdan sonra ve öncede hep onalr ilgileniyor çünkü. Allah iyi insanlara denk getirsin
GizemKrkmz Bebekliannee sezeryan 5.500 dediler ama Aralık ayının ikinci haftasında ücretler değişecekmiş. Amin amin doktor da şans işi Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Bebekliannee GizemKrkmz artacak mı ay benim doğum Haziran temmiz gibi o zamana bı 8 bin olur herhalde. Muane ücreti şuan ne kadar canım. Kusura bakma çok sordum
GizemKrkmz Bebekliannee herkes yılbaşını bekliyor benim doğumda yılbaşından sonraya denk geliyor ödemeyi yapalım dedik ama onu bile kabul etmediler zam gelecek dediler. Normal muayene ücreti 275 personel indirimi 253 tl oluyor