ikimelekannesii22 tombul0bebek eşim koruncak 40ım cıktıktan sonra umarım bi kaza olmaz 2.yi hemen düşünmüyorum 😌🙈
Kubrar33 tombul0bebek Prezervatıfle korunuyordum hemde cıft suan dogurmak uzereyım kordon baglatıp kurtulacam ınsallah
1erkekkannesiiii tombul0bebek hap ile korundum 2 sene. bebek düşününce hapı bıraktım bebiş doğunca tekrar başlayacağım. Kafam rahat olur. Diğer yöntemlerde içim rahat etmiyor açıkçası.
EAK ikicocuklubiranne başından itibaren kullanırız 3yıl hiç problem olmadı ama olcağı varmış bu dünyada lokması varmış minik kuzumuzun dedik
Nurella00 Doğurgan olan zamanlarınızda ilişkiye girmeyin ben şuan hamileyim doğumdan sonra o şekilde yapmayı düşünüyorum
en_guzel_emanetlerim tombul0bebek annem bana spiralle hamile kalmış kayinvalidem en küçük kaynima spiralle hamile kalmış bende 14 aydır prezervatifle korundum 3 aydır korunmuyoruz ikinci bebek için deniyoruz
Siracinannesi tombul0bebek hep spiralle korunmuştum doğumdan sonra adetim düzensiz olunca doğum kontrol hapına başladım şuan onunla korunuyorum sonra tekrar spiral taktırıcam inşallah
Ceyo93 tombul0bebek emzirirken hap olmuyo bitkisel denedim kanamam durmadı spiral taktırdım düştü eşim prezervatif kullanıyordu nasıl oldu bilmiyoruz 3e kazayla hamile kaldım doğumdan sonra bağlatacağım