ikicocuklubiranne tombul0bebek prezervatif vücuduma hormon almaktansa daha mantıklı geliyor. 28 ay prezervatifle korundum sorun yaşamadım.
2Meyve- Zeynep_imveAnnesi birini 2ay 3 günlükkrn öğrendim İkinciyi de 1,5 aylıkken öğrendim vallaha siz düşünün 😅
nilsmomy 2Meyve- ilişkiden sonra kontrol etmiyor musunuz yırtık vs olup olmadığını çünkü kontrol edilmesi lazım yani %99 koruyor doğru kullanılınca 2 kere olmasına çok şaşırdım
Zeynep_imveAnnesi 2Meyve- kız nası olur naylon madde sıvıları nası geçirirki. Eşinz takmadı mı acaba🙄
kuzeymomsss tombul0bebek Sprail taktırmaya cesaret edemiyorum, doğum zamanı alttan muayeneden sonra asla taktıramam herhalde. O yüzden 6 aydır geri çekilme ile korunuyoruz, şimdiye kadar birşey olmadı inşallahta olmaz, 😂
nilsmomy tombul0bebek eşim korunsun ne hap içesim var ne bir şey taktırasım valla banane ya taksın prezervatifi korunsun hiç uğraşamıycam
ikicocuklubiranne EAK ilişki başında mı kullanıyorsunuz genelde sonradan takılınca problem oluyor diyorlar
EAK ikicocuklubiranne başından itibaren kullanırız 3yıl hiç problem olmadı ama olcağı varmış bu dünyada lokması varmış minik kuzumuzun dedik