Hgmom1 Gul616161 Sinemberkehan sabah kalktım ama nedense hiç gitmek istemedim geri yattım kalkınaca şaşırdım neden böyle oldum ya sabırsızdım diye..🤣 bat 27 28 en kotu pazar acilde yada pazartesi direk kan veririm diye düşündüm zaten 1 gün sonra çıkıyor sağlık ocağında boşu boşuna kan vermiyim dedim
Gul616161 Hgmom1 helal olsun bacım sabrına hayranım ahahha. Doktor seni iğneden ve ilişkiden sonra kontrole çağırdığında ne dedi ben yarın gidicemdee merak ediyorum
Hgmom1 Gul616161 vallaha beni iğneden sonra çağırmadı adet olursan gel dedi. Ama çağırmasını beklerdim çatlamış mı diye bakması için bende üstelemedim özele gidiyorum malum fiyatlar olunca…. Sabrıma ben bile hayran kaldım ya shhahahah ama negatifi olmayışını görmek daha çok yordu bende serbest bıraktım bakalım 🤣
Sinemberkehan Hgmom1 Ahmet hoca artık ilgiyi azaltmış canım. Ben iki gün önce gittim bir dahada gitmeyecem. Sanki yorqun diye başından ediyor
Hgmom1 Sinemberkehan inan hiç bilmiyorum birde kafama çok takınca olumsuzda görünce kötü oluyorum böyle deniyim dedim 😬
Hgmom1 Sinemberkehan bende en son gittiğimde memnun kalmadım açıkçası benim burada gördüğüm iğneden sonra tekrar çağırması ama gel demedi yumurtanın boyutunu bile söylemedi ben kendim araştırdım yani bende bundan sonra farklı bir doktor tercih edecem
Hgmom1 Sinemberkehan evet o olayda biraz gıcık ben muayeneye girerken biri içeri giriyor o muayeneye giriyor yanimda eşim varsa dışarı çıkıyor falan aslında saçma bir olay onlarada hak veriyorum çok kalabalık
Sinemberkehan Hgmom1 çok iyi doktor ama fazla hastası var diye sallıyor sanki. En az 900 TL ödemişim 2 dakika vajinal bakıyor hadi kaçti. 20 dakika da çatalda doktor bekliyorum
Aysel_krdg Hgmom1 maalesef benim doktorum da öyle hiç bişey söylemedi yumurta kaç ml falan diye çatlatma iğnesinden sonra kontrole de çağırmadı bu ay inşallah olur eğer olmaza doktoru değişeceğim
Namia Kızlar bende pco var çatlatma iğnesi vuruldum ekimin 12sinde ekimin 22si adet günümdü ama gelmedi gecikti şuan iğnenin 14günü adet sancım var kaç gündür göğüs hassasiyeti var yarın kan vermeye gideceğim sizce gebelik var mıdır?
Hgmom1 Namia ben 13 Ekim’de otrivelle vuruldum.. testte yapmadım bekliyorum pazartesiye kadar. Test yapsana canım sen inşallah vardır 🙏🏼🌸
Hgmom1 Sinemberkehan az uz bir para ödemiyoruz sonuçta sağolsun şimdiye kadar ilgilendi ama bundan sonra başka doktor tercih edicem sende öyle yap canım
ballibocek celileturk aynı saatler veya çok yakın saat dilimleri olması gerekli.. bu yüzden bir ilaç rutini oluşması gerekiyor açıkçası. Özellikle enjeksiyonlarda ama klomenin de saat düzeni önemli bir ilaç