2Meyve- çok güzel anlatmışsınız, evladınız aracılığı ile eşinizle bir araya gelmeniz çok hoş mutluluklar diliyorum. Bebek odası her zaman bana da lüks bir tüketim geldi açıkçası, o yüzden ben genç odası tarzında bir şey düşünüyorum. Aksesuarlarla bebek odasına benzetirim. Yatağı da sonradan eklerim şeklinde düşünüyorum. Benim evimde ayakkabılığım ve nevresimler için vesaire bir dolabım yok. Hepsi yatak odamda. Öyle olunca bebeğin her şeyini de 2 yıl odama sığdırabileceğimden emin değilim. Eşyaları temiz temiz yerinde dursun gibi bir düşüncem var. Yine park yatak ve şifonyerin çekmecelerinden bazısını ona ayırırım ama büyük gelen birçok hediye kıyafet olacak onları oyuncaklarını nevresimlerini vesaire ona alacağım dolaba yerleştirebilirim. Benim açımdan da durum böyle çok uzun anlattım kusura bakmayın lütfen. Aslında taşınma tarihimiz net olsa içimden evime her şeyi yapmak var ama net olmaması ve en az 1 yıl var demesi eşimin beni bu evde de düzenim güzel olsun düşüncesine itiyor. Birikim yapmak çok zor gerçekten eşime de hak veriyorum. Bir iki hafta daha düşünüp karar vereceğim bakalım. Bu başlık herkese de fikir olur. Teşekkür ederim yorumunuz için 🌺💝