Mucizelermumkun birtanem bende sana şu şekilde anlatmak istiyorum . Eşimle ilk hamileligimde iken ayrıldık resmi olarka degil ama . Bir oğlum dünyaya geldi oğlum 6 aylık olunca eşim ile tekrardan birleşme kararı aldık ve birleştik ve oğlum bizi bir araya getirdi . Ben o ayrı olduğumuz dönem ilk çocuğum benim ve a dan x ye herşeyi olacak diye direttim . Ve bebek odası takımı aldırdım , eşim hep genç odası takımı alalım dedi ama ben dedim benim oğlum genç degil daha bebek o dedim ve saçmalık etmişim . Her neyse.
Biz birleştik ve odanın ücretini eşim çalıştı kredi çekti babası ben sandım ki babası oduyecek megersem eşim oduyormus . Sonra biz birleştik felan derken odanın taksiti oğlum 1 yaşında girince bitti . O zamana kadar ama zorluk çektik mi çektik yani. 1.800 ödüyordu aylık . Her neyse
O kadar pişman oldum ki bebek odası takımı aldığıma sana anlatamam bizim birde kendi evimiz canım . Kendi evimiz olduğu halde pişman oldum çünkü sadece Park yatak alsam o bize yetermisti yeter de artarmistı bile . Dolap olarak da suanki aklım olsaydı kıyafetleri için ufak bir dolap alirdim ha yerim olsa almam boşta eşya koymak için dolabım yok benim o yüzden ondan bahsediyorum.
Şuan ikinciye hamileyim ve kızım olucak inşallah hiç bir şey eksiğim yok beşik desen var yatak desen var park ystak var dolap var ne biliyim bebek odası çok masraflı keşke almasaydim park yatak ve dolap yeterli olurmustu diye düşünüyorum. Şimdiki aklım o zaman olsaydı sadece bu ikisini alırdım kesinlikle. Sizin park yatak almışsınız zaten boşta kiyafet koymak için odanızda dolabınızda varmis . Bence en güzeli o şekilde . Size tavsiyem kesinlikle paranızi birikim için kenarda tutun. Odaya harcamayin. Bir çocuğunuz gelicek dünyaya onun için degerlendirin , sonuçta bebeğinizin yaticak yeri var kıyafetini koyucam dolabiniz var . Geri kalan birikiminiz dursun harcamayın . Öyle bir devir ki artık bebek odası bile lüks artık biz 14.500 almıştık şuanda 25.000 TL olmuş oda . Siz düşünün.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
Uzun yazdım biraz kusura bakmayın vallaha . 🙏