mervebeklevic ornkav ben kullanıyorum böyle bi sorun yasamadım sadece idrar rengim siyah büyük abdest yani oda normal ddi doktorum kan ilacı da kullandığım icin decavitte az miktarda olsa Demir olduğu icin. Bi doktora danış kuzum
Maysaamoms5 ornkav onu bende kullanıyorum ama kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum sende öyle yap 2 saate kadar hiç bişey yeme bulantı yapar tabikide decavitin yapması imkansız ilk sabah ağzına bişeyler at daha sonra decaviti iç 2 saat sonra da gynoferroyu öyle daha rahat olursun aç karında ilaç mı içilir hele hamileyken 😬
ornkav Maysaamoms5 acaba eczacı yanlış etiket mi yapıştırdı şu an bi düşünmedim değil😂 ben niye aç aç içiyorum ya😀😀
Maysaamoms5 Vallah ben decavit ,santafer ,gynoferon devit-3 kullanıyorum kına geldi ilaç içmekten hiçte sevmiyorum ilaç
can25 ornkav eskiden ilac mi vardi dogal seyler yer icer saglikli evlatlar dunyaya gelirdi simdi hep ilac yan etkisi var hiç sevmiyorum ilaç
can25 ornkav ben öle düsünmüyorum icince daha kötü mesela sarimsak yemeyin diyor hamilelikte ben yedim sogan yedim kan yapar sıvılastırır ne bilim yani ne bulursam yiyorum maydonoz yemeyin süt keser diyor inanmiyorum ben yiyorum salatalarda falan ne bilim herseye yasak koyuyolar.