• GebelikSpor
  • ACTİVATİNG LABOR.. 💪🏻🤰🏻🧘🏻‍♀️

Günaydıııınnnnlaaar herkese. Acaba bu egzersizi yapıp doğum süreci hızlanan var mı kızlar? Yaptıktan kaç gün sonra doğuma gittiniz? Ve bu egzersizi yapıp bebeği kanala sokma durumu oluyor mu? 🥴🙄

Lizbonn valla onu da yapınca erken geliyor bacim. 8. Ayda düzenli yapmadim ben valla bu egzersizi bende denicem son ayimdayim

Lizbonn Benim 2.gebeliğim ve ilkinde yürüyüş, merdiven çıkıp inme, pilates topunda zıplama vs hepsini yaptım. Ama bu hamilelikte yapamadım. Şuan 38+3′üz. O yüzden artık hızlı gelsin istiyorum.

OksijenliSu ben bu videoyu geçen hafta bir kere yaptım hala gelmedi bebiş ama nişanım geldi bir iki gün önce. Videoyla alakalı mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ 😅

OksijenliSu ben bir kaç gündür yapıyorum hergün henüz bi gelişme yok yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek

OksijenliSu bunu burda birinin yazdığını gördüm denedim biraz Zorlanarak ertesi gün nişanımla sancım aynı anda geldi sancım sıklaşana kadar yapim dedim 5 cm açıklık vardı gittiğimde direk doğuma alındım. İlk gebeliğimdi kısa sürdü hersey anlamadım hiç bişey. Etkisi var mıdır bilmem. 39. Haftada doğum yaptım ondan önce gezmek dışında hiç spor hareket yapmamıştım 😂