Ftmsn normal kadın doğum benim hocalık bisey yok sadece hastane imkanı olarak iyi olduğu ic8n bebek dogar doğmaz ameliyat gerekirse diye temkinli olmak istiyorum
Hangi hastanelerde hangi doktorla doğum yapmayı planlıyorsunuz ?
Gtargit Atakent Acıbadem hastanesi doçent doktor turgut Aydın ilk oğlum da doğumunda olmuştu ikincisinde de onda alacak gayet memnunum ama fiyatlar her geçen gün artıyor
Skpln4660b
Muayene 200 ( her doktor farkliymis )
Normal dogum ebe 2500 doktor 5000 sezeryan 4500 dediler. Ama zam gelmis.
Gizem_alan hocaya da problemi olan gitmiyor zaten 😊 ben de normal randevu da aldim ama hocadan da aldim bilmiyorum hala kararsizim normale mi gitsem orda da güzel ilgileniyorlar mi
MeltemAK27
Merhaba bende Derya hanıma gidiyorum siz memnun musunuz kaç haftalıksınız şu an☺️
Gulsum2308 evet çok memnunum çok bilgili çok Güler yüzlü asla kafamda soru işareti bırakmıyor arkadaşımda doğumu daha yeni Derya hanımda yaptı çok ilgili hastane çalışanları genel olarak çok ilgililer bir arkadaşım da bu cuma doğum yapıcak Derya hanımda oda çok memnun ben
20+ 5 im 🥰
MeltemAK27
Bende Derya hanımda devam edicem inşallah çok sevindim hakkında böyle güzel şeyler duymaya 🥰 hasta odaları nasıl acaba büyük mü ferah mı bilginiz var mı sizin?
Prenses34_annesi doğum ücreti nedir bide muayen
Crnszrrr muayne 250₺ cnm ama ücretini henüz konuşmadım inşallah 10 Kasım da gideceğim o zaman konuşacağım seni de bilgilendiririm mutlaka 🥰
Gtargit hangi il?
Prenses34_annesi çok teşekkür ederim bekliyorum mutlaka
Gulsum2308 az önce arkadaşım doğum yaptı ferah odası geniş öyle çok dar değil sürekli ilgi alaka gece bile gelmiş doktor baya memnun olduğunu söyledi bende gördüm gerçekten çok güzel kaliteli ☺️
MeltemAK27 ay çok sevindim içim rahatladı biraz olsun🥰 teşekkür ederim sizinde hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun 🧿
Gulsum2308 amin canım inşallah 🙏🥰
Cikitabanana İstanbul