1995_ Kumsal20 benimde ikinci gebeliğim artık doğsun istiyorum valla sağ salim artık tasiyamiyorum göbüşü. 4 yaşında kızım var o bendende meraklı gelsin deyip duruyor😂
Kumsal20 1995_ son zamanlarda dayanılmaz oluyor sorma a u a u diye diye akşamı ediyorum heo yatıyorum kalkınca batmam ağrım oluyor karnımda dar biton göbek amaaan çok zor bacım
1995_ Kumsal20 aynen öyle valla ben ilk hamileliğimde toplam 25 kilo aldım ama bu kadar halsiz hareketdiz olmuyordum hergun gezerdim yerimde durmazdim hiç full enrji. Bu sefer 8 kilo aldım ama tam tersiyim resmen
Snemgokbil Kumsal20 benimde öyle oldu bı haftadır beş dakikada bir geldi resmen agriymis 37 hafta ayni
Mihrac Kumsal20 bende aynı ağrıları hissediyordum. Ancak şuan birşey yok. Son gğnlerim artık cok bir ağrı yok.
Alevecrin Prensesannesimom benim geçmedi hala devam ediyor 😟 persembe kontrolüm var ama geçmezse ağrım artarsa bugun de gıdebilirim. Aslında bu 2.gebeliğim kızım 4 yaşında ama unutmuşum hamilelikle ilgili herseyi sankı ilk hamileliğim gıbı bir cahillik var üstümde 😂
Prensesannesimom @Alevecrin bende aynıyim ya çok fazla sertleşme var karnimda sancı sürekli devam etmiyor ara ara gelip gidiyor😑
Alevecrin Prensesannesimom evet sertleşme bende de var sanırım ters döndüğü için. Doktorum söylemişti 37.hafta itibariyle dönüp doğum pozisyonunu alabilir diye 😬