Kumsal20 Kizlar 37 haftalıgız adet olacakmış gibi agri giriyor arada belime bacagima dogru da oluyor afedersiniz büyük tuvalet ihtiyaci vatmis gibi oluyor sonra nornal mi ???
MelekAras Kumsal20 dinlenince geçmeyen ağrı doğum sancısı dedi doktorum. Eğer iş yapıp yorulmadıysan ağrın varsa sancın vardır. Benim kızım öyle 37+2 de doğdu. Adet sancısı gibi sancım vardı 4cm açılmam olmuş, ağrı eşiğim yüksek olduğu için hissetmemişim
1995_ Kumsal20 valla benimde öyle birde çok kasılıyor karnım yarın nstm var bakalım doktorum ne dicek
gkbyza Kumsal20 benim de öyle oldu bugün ⅔ kez. Yürüyüş yaptım hurma suyu içtim belki işe yarar diye bekliyorum bakalım 39.haftadayım 😬
Prensesannesimom @Kumsal20 aynı sorun bendede var şuan uyuyamadım kalktım yataktan 37+5iz bugün temizlik yaptım bayağı ayakta kaldım ondan mı oldu bilmiyorum adet sancısı gibi biseyler var ve belimdede ufaktan ağrılar mevcut😑
Alevecrin Prensesannesimom aynıyız ben de bugun 37+5 oldum ve aynı adet sancısı gibi bir gelip bir gidiyo korkuyorum açıkcası doğurucam diye 😂
Kumsal20 MelekAras benim arada oluyor canım vajinada batma baskı da oluyor 3 gün sora kontrol var doktoruma soylerim
Kumsal20 1995_ evet kasılmam da çok benim sert oluyor karnım çok bende Perşembe günü kontrol var bakalim nstde cikcakmi
Kumsal20 Alevecrin ben korkmuyorum artık valla patlicam çünkü çok ağırlaştım doğsun istiyorum 😊 sağlıkla alalım kucağınıza
Prensesannesimom @Alevecrin benim yorgunluktan sanırım 😂😂 böyle oturup strese girmeyelim uyuyalım bence bacılar sabaha ya geçer ya artar😑🤚
Alevecrin Prensesannesimom benim geçmedi hala devam ediyor 😟 persembe kontrolüm var ama geçmezse ağrım artarsa bugun de gıdebilirim. Aslında bu 2.gebeliğim kızım 4 yaşında ama unutmuşum hamilelikle ilgili herseyi sankı ilk hamileliğim gıbı bir cahillik var üstümde 😂
Kumsal20 Snemgokbil öyle miiii ama benim duzensiz oluyor sancım bilmiyorum kiii kız bende işte büyük tuvalete çıkıyorum sürekli ağrı geldikçe
1995_ Kumsal20 benimde ikinci gebeliğim artık doğsun istiyorum valla sağ salim artık tasiyamiyorum göbüşü. 4 yaşında kızım var o bendende meraklı gelsin deyip duruyor😂
Snemgokbil Kumsal20 benimde öyle oldu bı haftadır beş dakikada bir geldi resmen agriymis 37 hafta ayni