yagmuraltintass Kızlar bende elendim Rabbim hepinizi kurtarsın bir avazda:) sorularınızı hemen olmasada cevaplarım 🥰🥰
adehuS yagmuraltintass Sancıyı çekerken tek başına mı çekiyorsun refakatçi alınıyor mu? Birde dikiş atılırken hissettiniz mi?
Tugceonur yagmuraltintass kız bir ayrıntılı bilgi ver sezaryan mi normal mi ? Doğumum orda olucak endişeliyim
SemaArin yagmuraltintass BENDE ŞEHİR HASTANESİNDEN ORAYA GEÇECEM ÇÜNKÜ BEĞENDİĞİM BİR DOKTOR ORDA SANCI ÇEKERKEN EŞİNİZ VEYA REFAKATÇİ DURDUMU YANINIZDA DOĞUM YAPINCA EŞİNİZ HEMEN SİZİ VE BEBEĞİ GÖRDÜMÜ ODALAR KAÇ KİŞİLİK NORMAL DE OLSA REFAKATÇİ ALDILAR Mİ
Alley06 yagmuraltintass eşim refakatçi olarak kalcak benim kalabiliyor mu yani tek kişilik demişsiniz altta iki kişilik demişsiniz de
Tugceonur yagmuraltintass ya benimde sezaryan olucak nasıldı anestezi ekibi öncesinde test falan verdin mi
Anne9283 yagmuraltintass sancı çekilen yerde normal kalacağımız odamız mı yoksa ayrı odası mı var. Birde doktorlar nasıldı daha düzen oturmadı diyorlar asistan vs oluyo diyorlar ama çok merak ediyorum benimde az kaldı ☺️
yagmuraltintass Anne9283 doktorlar o kadar güzel ilgilendiler ki korkmayayım diye elinden geleni yaptı hepsi ama sancı odasına girmedim sezeryan olduğu için direk odaya alıyorlar doğum sonrası odaları ayrı
Anne9283 yagmuraltintass inşallah bizede öyle denk gelir teşekkür ediyorum sana da geçmiş olsun canımm Allah analı babalı büyütsün ☺️
Fatoliiii Geçmiş olsun canım bebişte hayırlı olsun. Doğumdan sonra refaketçi alıyolar mı peki sezeeyansa alıyolar diye okumuştum da, birde odaları nasıl acaba 😳