Seyma0323 TeoMom bende öyle diye biliyorum ama kimisi kokusuz diyinci kafam karıştı 🤦 Haftaya kontrolum var, acaba doktora yazsamı yazmasamı arasında kaldım boşuna telaşda yapmak istemiyorum
CerenKoca Seyma0323 yazıp net bilgi alırsanız bilgilendirir misiniz ? Biz doktorumuzla sorun yaşadık şuan bir doktorum yok maalesef soramıyorum
1erkekkannesiiii Seyma0323 bazı kadınlarda akıntı gibi azar azar geldiği de oluyor. Eczaneden turnusol pedi alın kullanın bebek sıvısı ise renk degıstiriyormus yeni öğrendim bende alacağım ne olur ne olmaz arkadasımın sıvısı idrarla yavaş yavaş boşalmıs anlamamış bebek hep susuzluktan buruşk buruşuk çıkmış neyse ki erken fark edilmiş
Seyma0323 1erkekkannesiiii Doktoruma sormadan kendim aliyim dedim ama maalesef bulamadın, online siparis ediyim dedim ordanda bulamadım
Zeynppppp Ya hamileliğiöin başından bu yana sıkıntı var akıntı aferdersin sadece kusarken altımdan su çıkıyır doktoruma söyledim ama sanırım o konuyu önemsememişti bugün tekrar gidicem korkudan 35 haftalığım sorucam bi endişeliyim
1erkekkannesiiii Seyma0323 turnusol kağıdı olarak n11 Hepsiburada gibi sitelerde var canım n11 den alacağım ben kırmızı renk geliyormuş renk degısımı daha iyi anlaşılır
Zeynppppp Seyma0323 yok idrar sarı enfeksiyon çıkmıştı 1 hafta öncede bi antibiyotik doz vermişti sadece okadar acaba ondanmı diyorumda bilmiyorumki ama akıntı şeffaf kokusuz şeffaf olduğuna eminim ama diğer doğumumda amniyon sıvısını ben doktor patlattı bezimde gördüm oda böyle idrar gibi biraz sarımsı yani koklamamıştım çöpe attımda
Seyma0323 1erkekkannesiiii canım bende onu düşündüm ama bazıları dedi ki eğer enfeksiyon var ise gene renk değişiyor bazen yanlış oluyor, ben doktoruma yazdım bakalım ne dicek
Seyma0323 1erkekkannesiiii Linaalya Doktorum ile görüştüm, daha yeni gitmiştim ve herşey iyidi ve dedi ki sürekli gelirdi öyle olsaydı. Ben fitilde kullanıyorum o da yapabiliyor
Seyma0323 Zeynppppp Bilgin için çok teşekkür ederim🤲 belki onunda hafif kokusu var. Doktorum ile görüştüm rahatladım
Zeynppppp Seyma0323 senin akıntın nasıldıki e 1 hafta oldu bende doktor muanesi olması niye oluyormuş bu akıntı e 🙁
Seyma0323 Zeynppppp Bence su olsaydı muayenede belli olurdu daha yeni gittik. Bilmiyorum acaba bebek baskı yapıyor diye mi.. haftaya tekrar kontrolum var ozaman sorarım