1bade evliligimin 3.ayı hamile kaldım.. çok istedik daha ultrasonda görmeden varlığına alıştık anne baba rolüne burunduk.
5 haftalik keseyi gördük, 7 haftalikken gittik bebek yoktu 9 da gittik yoktu sonra boş gebelik dediler ve bekleyebilirsin zararı yok dediler 11. Haftada kürtaj oldum hala oluşmamıştı ama o günü hatırlıyorum eşim sabah işten gelmişti gözünden uyku akıyor ama nasıl dimdik ayakta nasıl dua ediyor gorucez bu sefer diye kan alırlar diye kahvaltı yapmıştım doktora gittik acilden almadılar oysaki acilden gel bakacaz demişlerdi, sonra paldır küldür özel hastaneye gittik 2 saatlik yol araba yok otobüsle doktor bakar bakmaz dediki bu boş gebelik zehirlenmeye başlıyorsun sana hangi doktor bekleyebilirsin dedi ya burda ya devlette acil kürtaj dedi eşimin daha doktorun odasından çıkmadan gözünden durmaksızın süzülen yaşları gördüm ben alistirmıstım kendimi hazırdım o yüz ona göre dimdik ayaktaydim onu görünce bende kendimi tutamadım hiç direk devlete gittik gebelik zehirlenmesi kağıdıyla gitmeme rağmen beni acilden almadılar zar zor kendimi aldırdım onaylandı 3-4kez ultrason sonucunda tabi ben en son gece yiyip yatmıştım tam tamına 14 saatlik açlıkla duruyorum yanımda kimse yok eşleri almıyorlar direk gorumcem geldi koluma serumu bağladılar eşimin yanına gitmek istedim gebeliği unutmuştu bile bana birsey olacak diye hüngür hüngür ağlıyordu tam ona sarilacam derken kollarına bayılmışım açlıktan haberim yok sonra kendime geldim odadaydik üstümü giydim ilaç verdiler ağrı çektim kürtaja aldilar aynı gün çıktım yürüdüm o anki mutluluğu anlatamam ama kac kez surunduk böyle iyice bitkin düşmüştüm eşim desem eşim neredeyse 1 gün uykusuzdu ama gözlerimizin içi gülüyordu sonra genetik ktest verdik pıhtılaşma çıktı korunduk 7 ay sonra ben korunmayı bıraktım ihtimal vermiyorum adet olacakmış gibi ağrı çekiyordum hamile olduğumu öğrendim eşime test ve küçük bir notla sürpriz yaptım bide orda mutluluktan hüngür hüngür ağladık. Tabi biz nasıl korkuyoruz herseye kendimizi hazirlamisiz biryandan oksapar kullandım tabi direk özele gittik vs. Derken çok kolay bir hamilelik geçirdim Rabbıme sonsuz şükürler olsun şuan 34+0 haftalik hamileyim kavuşmaya son 40 gün kaldı bebeğimizin cinsiyetini doğumda ogrencez çok heyecanlı ve çok mutluyuz.
Ama benim en büyük gücüm eşim bana hamileligim boyunca bir dediğimi iki ettirmedi önüme herseyi serdi bir kere ağladığımı hatırlamam ben ondan razıyım 🥲🧡