Dodoveannesi Hafizeipek hayır ben kanaması başlamış diye bir şey okumadım 😊 yanlış anlaşılma olmasın. Ama eğer düşük yaparsa evde, herşey olabilir
Selim_Alparslan nur0312 görümcen doktor değil canım ki sana bunu ne niyetle söyledi acaba ? İltihap olduğunu da kendi kafandan karar veremezsin kültür yaptırmadan 🙄 çok cahil geldiniz bana ama hayırlısı olsun tek üzüldüğüm şey bebeğiniz
Hazalcakan nur0312 korkma.Doktoruna söyle hemen.Ayaklarını havaya doğru uzat dinlen.Progestan varsa progestan iç.Düşük önleyici ilaç o
nur0312 Hazalcakan tamam sagol canim vala burdakiler cok gereksiz konustular bilmiyordum ben oyle bisey olacak yoksa daha cocuk sahibi degilken neden boyle ikinci bebegime bunu yapaym
eminergunn Bi kere düşük olmayıp bebeğinin sakat olmasına bile sebep olabilir böyle ilkel şeylerle düşük yapmaya çalışmak sonuclarına katlanmaya gerektirir haberiniz olsun yani sen unun için yaptın demiyorum ama düşünen varsa bunuda bilsin.
MomBse nur0312 biz mi fazla pimpirikliyiz siz mi fazla düşüncesizsiniz bilmiyorum bizim aklımız çıkarken siz neler yapıyorsunuz inşaAllah düşürmek niyetiyle içmemişsinizdir Allah korusun bebeğinizi akıl fikir versin sizede günahınızı aldırmayın bize burda
Dodoveannesi nur0312 saçmalayan, kendinin ve çoçuğunun hayatını tehlikeye sokan sensin. Belliki çok çocuksun daha.
nur0312 Minikanne06 bi cay bardagi ictim ve doktoruma yazdim crvap vermesini bekliyorum insallh kotu bi sonucla karsilasmam
Zuleyhakaan nur0312 bence yine içini ferah tut bu kürler 15 gün sürüyor ve bildiğim kadarıyla daha çok içiyorlar. Ben bir çay bardağının etki edecegıne ihtimal vermıyorum ama yinede bi doktora git tabi.
Minikanne06 nur0312 acil kısmına git sen canım bi baktır keşke dememek için elinden ne geliyosa yap annesi yanlışlıkla içtim diyosun yargılamak bana düşmez ama minicik beden var içinde bi git doktora geç olmadan
Nslhnfdn nur0312 Ellerimiz de hepimizin akilli telefon var degil mi ? Artik insanlar meyve yerken bile tedirginken siz cok rahat davranmissiniz
nur0312 Allahim sukurler olsun doktoruma yazdim ve zarari yok endise etmeyin yazdi 💃💃 Cok sukur benle dalga gecenler ve yazima dikkat etmeyip yalan soyledigimi dusunenler Sagolun
Firdevsyilmaz nur0312 yok canım korkma ama öğrenmiş oldun birdaha içmezsin temizleyici etkisi olduğu için her şey olabilir sen içme iltihap varsa doktorun a söle
nur0312 Zuleyhakaan yok doktor cok sukur bi sorun yok dedi cunku az icmistim dedigim gibi devam etsen duzenli bi hafta falan bebek duser
Harunnisa nur0312 bendede iltihap var ve dr ilac verdi sogan kürü falan bunlar ne kadar dogal olsa da zararli olabiliyorki bitki caylarinin bile hepsini hamile iken icemiyoruz zarari olabilir diye
Harunnisa nur0312 herkeste bir korku olustu çünkü burada postlar aciliyor mesela cocuk düşürmek icin oyle birsey olabilir diye bu tepkiler aldiris etme insallah bisey olmaz bebegine