Burcumus busrazz yani 40 haftalıga göre tarihim belli ama ben sezeryan olmayı düşünüyorum kaçıncı haftada olmam gerek sezeryan tarihi için
Burcumus Ayguns yok aslında 40 haftalık tarihi biliyorum ama sezeryan düşünüyorum ben:) sezeryan tarihi vermesi için kaç haftalık olmam gerek onu bilmiyorum
denizarenmom Burcumus devlete mi ozele mi gidiyorsunuz devlete gidiyorsaniz uzgunum ama bir aksilik olmadigi surece son ana kadar normal dogum bekleniyor
Sumeyyeabdi Burcumus 33+2 yim canim bende haftaya kontröl var 34.haftada bende merak ediyorum sezeryan günümü 🥰kasım sonu diyorum ama ben net bisey demedi daha
Sumeyyeabdi Burcumus evet canim inslalah öğreniriz oğlumda diyor anne kardeşim ne zaman gelcek diye 😂 hemen gelmesini istiyor muş 😃
Sumeyyeabdi Burcumus uygulamaya gore şafak 46 canim 33+3 sezeryan olacağı icin daha az günümüz kalmis gibi gözüküyor 🥰
Rapunzelinanasi Burcumus sezaryen için genelde gelişimini gözlemleyerek 36-37 de tarihi söylüyor ama ben 34. Haftada kendim sorarak tahmini sezaryen tarihimi öğrenmiştim. Siz de sorarsanız söyleyecektir ama sormazsanız 36 dan sonra söyleyebilir
Burcumus Sumeyyeabdi aaaa az kalmış o zaman senin de bende 32+5 :) bende sezeryan düşünüyorum o zaman benim de uygulamadan daha az vaktim kaldı 😍