Burcumus Kızlar 33 haftalık oldum kontrolüm var tahmini doğum vaktini doktor ne zaman söylüyor bu gittiğim de söyler mi yani tarih verir mi sezeryan için ?
Ayguns Burcumus geç bile kalmış söylemek için ben daha 12 haftalık hamileyim doktorum daha 8 haftalıkken hesaplayıp tahmini doğum takvimimi bildirdi. Sizde bi sorun hazırlık yapacağım falan deyin belki de unutmuştur bilemem
Annee68 Burcumus Bende 33+1 oldum cumartesi günü randevum var acaba bende sorsam mı erkenci mi davranıyorum acaba diye düşünüyorum
Ebruu91 Burcumus Çarşamba 37 haftalık oluyorım doktorum bana 38 de çatı muayenesi yapacağım ona göre belirleriz ya da normali bekleriz dedi 😊
Burcumus ikiprensannesiiii 40 haftalık doğum olursa biliyorum tarihi ama hani demek istediğim sezeryan için ne zaman der kaç haftalık olmam gerek tarih vermesi için 😁
Burcumus Ayguns yok aslında 40 haftalık tarihi biliyorum ama sezeryan düşünüyorum ben:) sezeryan tarihi vermesi için kaç haftalık olmam gerek onu bilmiyorum
serdemgunes Ben 25+4 tam 25 olduğumda kontrole gittim kendim sordum o da söyledi sen sor bakalım ne diyecek
tutkukaya Yapılan ultrason da bir görüntü var değerlerin yer aldığı ED yazan kısıma bakarsanız orada doğum tarihi yazıyor.
cns__ tutkukaya şu yorumdan sonra koşarak ultrason fotosuna baktım gerçekten yazıyomuş, resmen aydınlandım teşekkür ederim ☺️ ama her ultrason fotosunda yazmıyor detaylının fotosunda yazıyor.
Burcumus Oslemasel sezeryan düşünüyorum işte ben . Bu gittiğim de sezeryan olmak istediğimi söylesem tarih verir mi yoksa 36 haftalık falan mı olmayı beklemem gerek
_belinda Burcumus benim doktorum sezeryan için 39. Haftayı uygun görüyo bizde 35+4 teyiz tahminen 20 Kasım dedi ama net bir tarih belli değil cuma günü yine gidicem bakalım ne dicek 🥰
ikicocuklubiranne Burcumus bir sağlık problemi olmadığı sürece 37 den önce almak istemiyor genelde doktorlar sezaryende olsa
Burcumus busrazz yani 40 haftalıga göre tarihim belli ama ben sezeryan olmayı düşünüyorum kaçıncı haftada olmam gerek sezeryan tarihi için