BerfinYildiz Kaç Haftalikta Cinsiyeti Öğrendiniz 16+3deyiz Çarşamba Günü Hastaneye Gidicem sizce Ogrenirmiyim
Kayaozge BerfinYildiz Bende 16+2 gittim doktora baktı ama tam net bir şey demedi detaylı ultrasonu bekliyorum şimdide o zaman daha net belli olur dedi ama siz öğrenirsiniz inşallah 🌸
AskOlsun01 BerfinYildiz canım doktorum bana 13. Haftadamda tahminde bulundu 16.haftamda ise kesin olarak söylemişti erkek diye 🥰 Eğer bebeğinizin pozisyonu uygunsa umarım gösterir çünkü vakti gelmiş 😊
Kayaozge BerfinYildiz Bende yapmak istedim ama babasının heyacanı o kadar çoktu ki dayanamadım söyledim 😂 Detaylı ultrasona da saha girmedim 20’nci hafta da giriliyormuş renkli ultrason yani orda bebek daha net belli oluyor
Eluf anakuzusuu anakuzusuu https://mutluresim.com/image/20221002-151732.ruAcE banada tahminde bulunurmusunuz canim..karnımda utresyon 6.3
BerfinYildiz Kayaozge kaç haftalikta öğrendiniz peki İla Diyor bana söyle Ben Bilmiyormuş Gibi Yaparim
Kayaozge BerfinYildiz İlk gittiğim de 12 haftalıktı doktorumun tahmini vardı ama söylemedi biraz daha büyüsün dedi daha sonra 16+2 haftayken gittim o zaman söyledi öğrendim
anakuzusuu Gzemyagz14 Gzemyagz14 canım karından ultrasonsa erkek vajinal ultrasonsa kız gibi tahminim 🌼doktor bir şey söyledi mi
anakuzusuu Gzemyagz14 hadı ınsallah hakkınızda hayırlsı olsun, gönlünuzden geçen olsun öğrenince haber edin merak ettim 🌼☺️