tazecikannee MeltemEA ben fetal dna yapmamıştım 15 haftalık ta erkek dedi benziyor umarım bu hafta net belli olur 16 ya giricem
MeltemEA tazecikannee 14. Haftanın sonundaki doktor kontrolümüzde doktor %100 dedi .Belli oluyordu cinsiyeti sizede söyler bence .
Tugceasel21 tazecikannee 14 haftaligim bende bizim de erkek de 10 kasimda tekrar gidicez ama net olarak bende gördüm erkekdi🤭👼
AsyaveAnnesiii tazecikannee 17+0 bugün bizimde 16+2de kesinleşti cinsiyeti şimdilik her şey normal gidiyor çok şükür🌸
Zey1411 tazecikannee kendimle aynı haftada hamile görünce mutluluktan havalara uçuyorum sizde de aynı mı 😃
Aleyycskn Ben 16+5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olacak insallah günde birkaç kere ara ara kasıklarım da hafif hafif agrilar oluyo ilk gebeligim bu normal mi acaba?
zulalkus Aleyycskn benim de 16+3 bugün erkek olacağını öğrendik. Benim de ağrılarım oluyor sormayı unuttum ama rahim genişlemesindendir diye düşünüyorum
Aleyycskn zulalkus Allah sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin ❤️ Ya benim bi kac haftadir oluyor doktora sordum hic bisey demedi bende heralde sıkıntı olsa söylerdi diye rahatlattim kendimi