denizarenmom tazecikannee 17+0 %100 erkek dendi bir dahaki randevum haftaya bugun carsambada saglik ocagina gidicem
Btlklnc tazecikannee 15+3 selamlar🙋♀️❤️ güzel gidiyor cınsıyetı ögrenmek ıcın sabırsızlanıyorum🤭 kasımın ılk haftsında gidicem bakalım artk
ycllksa tazecikannee bende 13+4 çok merak ediyorum. Mekke de yaşıyorum ve burada cinsiyeti söylemiyorlar çok ısrar etmezsen . Oğlumda 17 haftaydı öğrendiğimde :)
KumsAlyaa tazecikannee 16+4 de doktorum bacak arasını gösterdi net şekilde bacak arası boş kız bebek dedi bende gördüm daha değişmez sanırım cinsiyet kızım olacak Allah nasip ederse hayırla sağlıkla gelsin de başka şey istemem 🤲🏻🧿
Bebeto1 Bende Devlete gidiyorum makinam iyi değil dedi 13 haftalikken 4 gün sonra ben biraz zorladım bakti kıza benziyor dedi baştan safar gibi acaba bu hafta denilen doğrumu daha çok var merak ediyorum
tazecikannee Bebeto1 bende devlete gidiyorum geç sölüolar özele gittim 15+0 haftalıkken yüksek ihtimalle erkek söledi ama haftaya çağırdı kesinleşir devlet 17 18 19 haftalarda söylüyor tabii değişiyor hastanelere göre
tazecikannee Btlklnc hakkınızda hayırlısı tam belli değil ama merak ediyorum ilk hamileliğiniz mi benim ilk
Beyzalina Btlklnc bende aynı durumdayım 😄 15 haftalikken gittim göremiyorum dedi kasımın ilk haftası gifcem tekrar 🤭
Haticepkr01 Ben cinsiyeti 12. Haftada öğrendim . 15+2 mide bulantısından ve baş ağrısından iştahım yok malesef gün içinde 1 kaç kez sancım oluyor bi an onun dışında iyiyiz 😊
nursomyurek Bugün itibariyle 16+0 olduk 🥰 yarın kontrolümüz var çok şükür çok iyi gidiyor şuan bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyiz 😍
MeltemEA 16+2 oğlum olucak inşallah.💙Fetal dna testi yaptırdığımız için 13.haftada öğrenmiştik cinsiyeti.Bu hafta kasık ve kalça ağrım oluyor ve çabuk yorulmaya başladım şimdiden.
tazecikannee MeltemEA ben fetal dna yapmamıştım 15 haftalık ta erkek dedi benziyor umarım bu hafta net belli olur 16 ya giricem