Tugcesena Gulcann9 evet hepimiz yaşıyoruz bunu aslında biraz rahat davranmamız lazım ama o da kolay değil tabi 🌺 Allah ım korusun hepimizin bebeğini de inşallah
68selda06 Tugcesena belli değil cinsiyetimiz çarşamba kontrol var bakalım devlet hastanesinde söylemiyorlar pek te yinede soracağım göğüs gassasiyeti var göğüs ucundada kaşıntı var
Tugcesena 68selda06 inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda 😍 ya benimde oluyo ama ara sıra gelip gidiyor normaldir heralde değil mi sizde de öyledir
Tugcesena mrs_okuklu hepimiz aynıyız bence bende yapıyorum aynısını 😀 az kaldı inşallah o günleri de görürüz
Honeymom17 13haftadayim bende hic kilo alamadim cunku duzgun beslenemiyorum,bulantilarimin ve kusmalarimin azalacagi gunleri iple cekiyorum🙏
Honeymom17 Tugcesena verdi ama biraz azaltti sadece ozellikle aksamlari cok bulantim oluyor,gun icindede biraz fazla yiyim hemen midem bulaniyor
Gns-gur Tugcesena ben de 14 haftalık sabahları bulantım oluyor ama kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum Progestan aspirin iğne kullanıyorum suan magnezyum demir ilacı kullanıyorum folik asit yerine sabah sadece bulantım oluyor magnezyum içinde bel ağrım hafifledi biraz Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insan düşündükçe korkuyor brnim iki kaybımda olunca
Tugcesena Gns-gur Allah korusun iyi düşünün iyi olsun her şey inşallah 🧿 bulantı büyük ihtimalle bulantı ilacını bıraksam bile bende de olacak gibi canım. Meme uçlarımda da ara sıra çok ağrı oluyor kaşıntı değilde.
Betullllmirac41 Tugcesena sende ben gibisin bende kendimi hep o şekilde kontrol ediyorum acı olmayınca bi panikliyorum sonra hassasiyet geri gelince oh çekiyorum 😂 çok değişik hisler gerçekten 🤗🌸
Tugcesena Betullllmirac41 evet ya ne yapalım şöyle bi ultrason cihazı olsa da evimizin bir köşesinde dursa 😀
Ezgikrkl Tugcesena 15+3üm hamilelik berbat geçiyor.midem bulanıyor istifra ediyorum tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor kendimi hep halsiz hissediyorum 😔
Tugcesena Ezgikrkl 😞 inşallah bi an önce rahatlarsınız ya 14. Haftadan sonra yavaş yavaşa azalır bulantı flan derler ama
Nuray1ilayda Tugcesena ilk gebelikte 20haftadan sonra hissediliyo canim ikinciyi 15 haftalıkken üçüncü daha çok net hissetmedim beklemedeyim
Ezgikrkl Tugcesena Ben artık 16ci haftaya yaklaştım hala mide bulantım devam ediyor bir tanıdığım doğumda bile istifra etmiş bazılarının 9 ay boyunca sürebiliyor😔