bosyapmaa Hamaratpanda kız o fiyatlar halis mi adam önce bi mont alsın kendine 😂 bebelerden bize fırsat gelmiyo
Hamaratpanda bosyapmaa sen de haklısın. Ben de geçen sene fiyatlar yükselmeden almıştım. Yoksa şimdi olsa hayatta alamazdık.
bosyapmaa Hamaratpanda İnan okadar pişmanım ki almadığıma çünkü fotoğraf çekmeyi aşırı seviyorum e ondan başkasıyla çekmekte zevk vermiyor 🤭
Eylulmom_ Hamaratpanda kız iPhone kaç senin ki ben ya güncelleme yapmadım yada bir problem yok hangi sürümünü kullanıyorum şuan güncellemenin bir bakam yardımcı olabilirsem öyle olam 😅
Eylulmom_ Hamaratpanda bende baktım şimdi benimki de 11 gelmiş ama ben güncelleme yapmamışım bir yapayım bir problem olucak mı yazıcam sana
funnymummy Hamaratpanda ben güncelleyeli 1 ay oluyor nerdeyse bende sıkıntı olmadı o denetim merkezinde felan ama
haticeeozel Hamaratpanda canım, ayarlardan bildirim kısmından değiştirebiliyorsun gelen bildirimleri.🌸
edaen Hamaratpanda ayarlara gir assistivetouch yaz ordan assistivetouch ı kapat tekrar aç düzeliyo canım ben öyle yaptım normal şekilde her yere taşıyabiliyorum