menekse_18 o ağrılardan sonra doktoruma yazdım hastaneye gel nst çeksinler dedi gittim sancım falan yoktu ama ilk alttan muayenemi oldum 1 cm açıklığım varmış hemşire kız belli olmaz belki 3-4 gün içinde gelir dedi ama bilemiyorum bugün ağrım yoktu fazla
37. hafta bel ve kasık ağrısı
Ben 34+4üm daha ama inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum bildiğin topallıyorum yürürken
Üstüne grip olup deli gibi mide yanması da cabası inanılmaz zor 😑
Tulayyyy aynı şekilde ağrı çektim sancı çıktı ilk muayenemi oldum bende banada 1 cm dedi . Dün gece kahverengi akıntı .. sabahta daha yoğun kıvamlısı geldi . Sanıyorum nişan . Aynı haftadayız . Hakkımızda hayırlısı olsun
SevgiErsoy alttan muayeneden sonra lekelenme oluyo onunla nişanı karıştırmış olmayasın çünkü benimde lekelenme oldu muayeneden dolayı
Bilmiyorumki . Hala devam ediyo yoğun kıvamlı şekilde . Sancımda yok şuanda anlamadım
Arkadaşlar sağa sola yatmak önemlimi sol tarafta sürekli yatamıyorm sağada dönüyorum valla bide yan yatınca bebek vuruyor ezilmez demi öyle
SevgiErsoy doktoruna bi danış istersen bazen bizim önemsemediğimiz şeyler önemli olabiliyor
Tulayyyy bende sola yatınca nefes alamıyorum sağda daha rahat yatabiliyom
Tulayyyy bide yan yatıyoruz ya hani bebek vuruyor ezilmez demi yan yatınca😂