• Doğum
  • 37. hafta bel ve kasık ağrısı

menekse_18 o ağrılardan sonra doktoruma yazdım hastaneye gel nst çeksinler dedi gittim sancım falan yoktu ama ilk alttan muayenemi oldum 1 cm açıklığım varmış hemşire kız belli olmaz belki 3-4 gün içinde gelir dedi ama bilemiyorum bugün ağrım yoktu fazla

Ben 34+4üm daha ama inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum bildiğin topallıyorum yürürken
    Üstüne grip olup deli gibi mide yanması da cabası inanılmaz zor 😑

snmhsnn cok sancılı regl ağrısı yasadıgım için o sancılar bana hiç bişi gibi gelmişti😀 sancın var diyordu ebe yok diyordum 🤭 şimdi 37+3 üm hazırlıklıyım bu sefer anlarım inşallah😀

Bellacaio benimde regl sancılarım çok sancılı geçerdi kendimi yere fırlatacak düzeyde onda da sabah öğlen akşam ağrı kesici içerdim ona rağmen öyleydim acaba benim doğum sancıları nasıl olacak inşallah bende pek bir şey anlamam 🤲😍

Tulayyyy aynı şekilde ağrı çektim sancı çıktı ilk muayenemi oldum bende banada 1 cm dedi . Dün gece kahverengi akıntı .. sabahta daha yoğun kıvamlısı geldi . Sanıyorum nişan . Aynı haftadayız . Hakkımızda hayırlısı olsun

SevgiErsoy alttan muayeneden sonra lekelenme oluyo onunla nişanı karıştırmış olmayasın çünkü benimde lekelenme oldu muayeneden dolayı

Bilmiyorumki . Hala devam ediyo yoğun kıvamlı şekilde . Sancımda yok şuanda anlamadım

Arkadaşlar sağa sola yatmak önemlimi sol tarafta sürekli yatamıyorm sağada dönüyorum valla bide yan yatınca bebek vuruyor ezilmez demi öyle

Nesli3504 sola yatmak daha iyi ama ben çoğunlukla sağa yattım 37. haftadayım bi sorunla karşılaşmadım henüz 🤷🏼‍♀️🤭