Yagmur_277 Merhaba , yoga veya pilatese kaçıncı hafta da başladınız youtube izlediniz bir hoca var mı ?
gizemkarla Yagmur_277 12 haftada basladım aletli pilatese hala devam ediyorum 35 haftadayım ben youtube degıl ama özel ders alıyorum ama cok fazla yararını gördum asla bel ve sırt agrım olmadı olmuyor 9 kılo aldım 35 haftadayım
Tugceonur Yagmur_277 kendim de sporla ilgilendiğim için hiç bırakmadım iki gebeligimde de plates yaptım hatta sezaryan olmama rağmen çok hızlı kg verdim
nur34_ Yagmur_277 kesinlikle simge duman bakin YouTube den isterseniz bende düşünüyorum ama videolarini izliyerek degil ders alarak istiyorum
Maviii gebelik öncesi egzersiz geçmişim olduğu için ben hiç bırakmadım. hiç yapmadıysanız hafif şeylerle başlayın
Gizemgksnmz Summerwine bende 12. Haftayım bugün bir yer ile görüştüm ama 16. Haftada başlamayı daha uygun görüyoruz dediler birde doktorumdan onay almamı istediler tedbir amaçlı
Gmz-gmz Her gün en az 6 km yürüyüş yapıyorum . 8 kilo aldım 23 haftalıgım sadece karnım aldı ama bakalım sonuna kadar yürüyüş yapmak istiyorum ama bel ağrılarım başlafı artık . Sizde de oluyor nu bel ağrısı
1erkekkannesiiii Gmz-gmz maşallah ne güzel ben evden çıkıp iki adım atmaya üşeniyorum bacak ağrısından 🫣
Eylem1- Ben 28. Haftamda başladım çok iyi geldi ancak önceden spor geçmişim olmadığı için 32.haftamda girdiğimden dolayı ağırlaştım ve biraz zorlanıyorum 🙄 ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diye düşünüyorum kendi adıma …
mercimekmi haftada özel eğitmenle çalışmaya başladım 37. haftadayım başta çok iyi gidiyordum şimdi bel ve sırt ağrılarım başladı galiba doğum yaklaştı önceden haftada 2 kere pilates yaparken şimdi haftada 1e düşürdük ama yürüyüşü artırdık yediklerime pek dikkat etmememe rağmen hamileliğimin başından beri toplamda 8 kilo almışım bunda hareket etmemin çok etkili olduğunu düşünüyorum
KeremikoBayky Yagmur_277 selamlar spor geçmişi olan biri olarak doktorumun yönlendirmesiyle doktorumun yönlendirdiği kişi tarafından 11. haftada başlatıldım şu an 27. haftadayım. Haftada 2 ağırlıklı pilates 1 yoga yapıyorum. Ben online ders alıyorum. Çok faydasını görüyorum. Kendisi hem ebe hem spor eğitmeni ilgini çekerse instagram hesabını paylaşırım
Summerwine Gizemgksnmz tabi riske atmamak gerek.Herkesin hamilelegi farklı olduğu için onlar 16 yapıp riski azaltmak istemişlerdir ve doktor onayı çok önemli.
Gizemgksnmz Summerwine gebelik geçmişimi daha önceki kayıplarımı da anlattım bir süre beslenme listesi devam edeceğiz galiba hafif tempe beni zorlamamyacak bir program hazırlayacaklar
cerenveminigi Merhaba ben fizyoterapistim 12. Haftadan itibariyle doktorunuzun izniyle başlanabilir. Haftada 2 gün 45 dakika pilates yoga hem doğuma hazırlar hem ağrılarınızı azaltır
Patricia Yagmur_277 ben pilatese gidiyorum. Bire bir eğitim alıyorum. Hamile pilatesi bence öyle gösterilen haraketleri yapmaktan ziyade kişiye özel olmalı. Bende skolyoz var o yüzden zaten o videolara bakarak yapamıyorum.