advice Ledeyna21 valla nerede baksam alparslan görüyorum telaffuz açısından da 2 farklı şekilde söyleniyor biri daha kibar şapkalı a gibi, öbürü dümdüz alfa der gibi alparslan, yani a daha kalın çıkıyor, ve asıl begenmediğim de bu :D
Elifderin34 Ledeyna21 yıllar önce 6 sene önce fln tarih dersinde gördüğümde göktuğ ismini çok beğenmiştim ve o zaman dedim ki işte bu ama şimdi kusasım geliyor göktuğ isminden herkeste o kadar çok var ki nefret ettim hala isim bulamadım ben de😭😅
Julo Black_white Black_white duyulmamis degisik nedir anlayamadim ben. Yani acin netten Ozturkce isimleri ve anlamlarini okuyun. Ismi secerkende turkce karakter olayina dikkat edin. 15-20-30 yil sonra ulke disina giderse duyulmamis isim demezler soypenemeyen isim olur yoksa
Ada-Uras-Asya Black_white benmde 4. Seseryanım we bende bağlatıcam inş oğlum Uras Berke we Mert Ege size de fikir olur onun dışında Yasin,Doruk,Batu, Yiğit,Kerem,Alperen bu isimler de hoş we pek yok gibi
Ays19Ays Black_white bizde nasipse Dorukhan koyacağız gerçekten Alparslan Gökalp Göktüğ epey arttı bide illa iki isim koymaya çalışmalar felan ne biliyim