advice Mabel ben de normal bir şey yazmıştım hemen silmişler. ne kadar enteresan, iyi burda birlikte takılsınlar, biz maddi gücü yetebilenlerin yazısı da silinsin ne güzel kitleye bak, moderatörün keyfine kaldık
Duyguuu488 Dmttthemum o bebek arabası bide portbebesiyle birlikte katlanıyor bir cok arabada o özellik yok fiyatına göre cok iyi bende düşünüyorum almayı
onurhan Damlaakayatr e bebekten aldik kuzum vib bus çift yönlü Bebek Arabası gidip yerinde görün 1000 lira şu an
Annesininportakali53 Bussy_ valla kuzum bebeğim kış bebeği olduğu için pusetli tercih etmedim çünkü sadece ilk 6ay puset kullanılıyor benim bebiş yaz ayina kadar 6-7 aylik oluyor zaten. Puseti gorumcemden aldım sadece hastaneden çıkartmak için. Benim tercihim Diamond baby oldu alırken çok kararsız kaldım ama iyi ki almışım çok hafif ve minik bir araba elde hic yokmuş gibi kullanımı rahat içinde yağmurluk rüzgarlı vs. Herseyiyle geliyor gayette sağlam 990 tl ye almıştım şuan 1250 tl 💜
Deletedmom2265 Hanife61 Hayır almadım 40 çıkana kadar sadece doktor kontrolüne gittik onada kucakta götürdük arabanın içinede puset minderi aldık halada minderle biniyor 3.5 aylık çok keyfi yerinde ☺️
RehoGelin 29102020--- biz maxi cosi dana da karar kıldık ikiz olunca arabalar ya çok hantal yada küçük yapacağız diye pusetleri üst üste biniyor hoşumuza gitmedi hiç biri çünkü gurbetteyiz yer kaplaması ve kullanışlı pratik olması gerek sonra bu markayı gördük baston tipi ama tekerleri falan amortisorlü hem üzerine kendi ana kucağı takılıyor oda tek başına Bayaa rahat yorumları olumlu hep. Ben chicconun bastonunu da sevmiştim iki tane alıp ortadan 3 bağlantı ile birbirine bağlıyorsun istediğin zaman ayırıyorsun ama zaten yanımda olan 2. Kişi büyük oğlumu zapdetme görevinde olacağı için tercih edemedim..
Hanife61 Deletedmom2265 yaa ☺️bende hantal olmayan rahat bi araba istiyorum travel sistemler insanı cezbediyor evet çok güzel görünüyor ama herkes yanlış tercih olduğunu söylüyor 🙈
Deletedmom2265 Hanife61 Kesinlikle yanlış tercih kardeşimde o şıklığa aldandı evde duruyor çöp resmen kocası olmadan kullanamıyor ayrıca bizim doktorumuz hastane çıkışı için bile puset önermedi bebeğin omurgasına uygun değil buna koyacağına kucakta götür demişti 🤷🏻♀️ ben temmuzda doğurdum 40 gün çıkmadık birazda kucakta yakın yerleri dolaştık anca 7 kg oldu çocuk hamiltonR1 Yenidoğan’dam 22 kg’ye kadar eşim bile helal sana hatun diye takdir etti rahat 4 5 yaşa kadar kullanılır ayrıca çok kaliteli ben kendim bile tek hareketle açıp kapatıyorum 6 kg kabin boy olarakta kabul görüyor baston hafifliği var resmen zaten bebekler çok hızlı büyüyor travel falan işin çafçaflı tarafı
Elifengin Helint balios s lüx, ama malesef göremeden aldım yatarak geçirdiğim için, balios easy den daha kalın😊
Bussy_ 29102020--- ayrı başlıkta açarsan daha fazla kişiye ulaşmış olursunuz😇 Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
29102020--- Bussy_ amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim ilgine duan icin de ayrıca teşekkür ederim