Seler Ayssuunn evet set aldık eltim daha 8 haftalik gebe çok beğenince o da aldı erkenden malum sürekli herseye zam geliyor
RehoGelin 29102020--- biz maxi cosi dana da karar kıldık ikiz olunca arabalar ya çok hantal yada küçük yapacağız diye pusetleri üst üste biniyor hoşumuza gitmedi hiç biri çünkü gurbetteyiz yer kaplaması ve kullanışlı pratik olması gerek sonra bu markayı gördük baston tipi ama tekerleri falan amortisorlü hem üzerine kendi ana kucağı takılıyor oda tek başına Bayaa rahat yorumları olumlu hep. Ben chicconun bastonunu da sevmiştim iki tane alıp ortadan 3 bağlantı ile birbirine bağlıyorsun istediğin zaman ayırıyorsun ama zaten yanımda olan 2. Kişi büyük oğlumu zapdetme görevinde olacağı için tercih edemedim..
alangoya_ Bussy_ valla 4000 tlye 4baby set aldım park yatak araba puset anakucağı bakım çantası hepsi içinde. Araba biraz kalıplı ama çift yönlü kullanımı kolay puset portbebenin üzerine takılıyor uzun süreli kullanılır gibi görünüyor. Ayrı ayrı çok fazla maliyeti olacaktı zaten her yere aracımla gidiyorum çarşıda çok az işim olur gezmeyi seven biri değilim benim için kullanışlı.
beyza-1 Bussy_ vala biz baya araştırdık sonra joie crome aldık ana kucağıda joie gemm gayet kaliteli duruyor. Daha kullanmadık tabii :)
haticenurrr 170217 merhaba bizde bu marka model bebek arabası almayı düşünüyoruz siz memnun kaldınız mı acaba
derin1derin advice evet öyle ve sürekli benim yorumlarımı siliyorlar bu moderatörleri de anlamadım ben 🫠
Mabel derin1derin benimki de silinmiş ya hem de normal bir şey yazdığım halde. ya da ben yanlış görüyorum anlamadım. forum fakirler ya da zenginler olarak ayrılmıyor bildiğim kadarıyla. çok enteresan
onurhan Damlaakayatr e bebekten aldik kuzum vib bus çift yönlü Bebek Arabası gidip yerinde görün 1000 lira şu an
Fatma2552 Benim arabam stokke V4 oğlumda da kullandım şimdi hamileyim kızımda kullanıcam aşırı memnunum sadece fiyatı biraz tuzlu ben 22 bin TL’ye almıştım o zamn
gulcansvml10 Daha almadım ama Joie alcam tercihim o olacak Joie Chrome Bebek arabası ve puseti kalitesi tartışılmaz
MaviDeranHazal Dmttthemum ama biz yalnız çıkınca katlasak bile hem bebek hem araba nasıl olcak 😁 zaten öyle bişey olmamalı. Ben böyle avuttum kendimi.
advice Mabel ben de normal bir şey yazmıştım hemen silmişler. ne kadar enteresan, iyi burda birlikte takılsınlar, biz maddi gücü yetebilenlerin yazısı da silinsin ne güzel kitleye bak, moderatörün keyfine kaldık