Fatimanur CaglaCan523 benim 4 gün gecikti gogus hassasiyetim var bugunde kasik agrilarim oldu ama bende test yapmaya korkuyorum herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah☺️
Fatimanur Nurcanben canim evde erken gebelik testim vardi onu yaptim ama negatif gosterdi bilmiyorum erken gebelik testi oldugu icin mi negatif bugun gidip normal test alacam bakalim ☺️
Nurcanben CaglaCan523 aslında 2 günde bir ilişki olunca ovulasyon hesaplamaya gerek kalmıyor ilk hamileliğim o şekilde olmuştu sonra zaten düşük yaptım ilerlemedi
CaglaCan523 Nurcanben o şekilde ilerliyoruz zaten 😊 ovülasyon testine gerek duymuyorum ama baktm böyle olmuyor onuda denerim elbette ki
Cyln2424 Nurcanben 29 ekimi bekleyen çok kişi var benim de bat 29 bu sabah test yaptım negatif. Umarım erken yaptığım için negatif çıkmıştır 🥲
Cyln2424 Nurcanben belim ara ara ağrıyor bugün de adet olacak gibi hissediyorum o bölgede hafif uyuşukluk var ama adetime de 4-5 gün var
CaglaCan523 Cyln2424 bugün benimde sanki adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrım var adet olucam gibi hissediyorum. bat 30 ekim
1bade Nurcanben bende Bat 29 ve bugün testim negatif, diğer aya uğrayacağım beklenmedik anda gelsin zaten acı gercekki öyle oluyor