Kızlar ağdaya gitmeden önce önereceğiniz uyuşturucu (anestezi kremi) var mı sürekli ağda yaptıran ben doğum öncesi ağrı eşiğim şuan accayip düşük ağdaya gitmeye korkuyorum doktoruma sordum bir krem önerdi ama kremi elimde denedim hiç bir fayda vermedi sizler neler yapıyorsunuz konuyla alakalı cumaya sezeryan var benim😏
Ağda
Elifdemir2134 korkunun ecele faydası yok kuzum 😂 dün yaptırdım çığlık çığlığa hamilelikte iyice hassaslastim ama başka cagre yok sürekli kontrole gidiyorum temiz olmak şart azcik acıya dayanacaz
Meleklerim00 valla ben o acıyı göze alamadım verdim jiletin gözüne 😂😂😂🙈🙈
Elifdemir2134 jetex krem kullanabilirsiniz . Kremi uygulayacağınız bölgeye güzelce yedirin üzerini streç film ile kapatın hava almaması gerekiyor. 40 dk bekledikten sonra kremi silip ağdayı uygulayabilirsiniz. Ben bu sayede acı duymadan yaptırıyorum .
Ben dudaklarımı ısırarak yada elimle ağzımı kapata kapata aldırıyorum hamilelikten birkaç ay öncesine kadar yıllarca jilet kullanmıştım şükür ki aşırı artmadı ama doktora hazırlıklı gitmek için genelde 40-45 günde bir aldırıyorum
Elifdemir2134 ben bı kere yaptım onu 3 tane sivilce çıktı bidada yapmadım jilet mahvediyo o acıya dayanmaya razıyım😂😂
EcemKr bikini bölgesinde jiletin nasıl olur ki 🤔 hamileyim bir de kessin uyuşturuyor mu bir zararı var mı acaba bebişe
Meribiri1 bende yıllardır ağdaya giderim ama doğuma yaklaştıkça acı eşiğim baya düştü mecbur jilet ile hallettim 😏😏
Gebelikte bu tarz kremler oldukça zararlı olmalı, içerik araştırmadan asla kullanmayın bence.
Elifdemir2134 kaynar suyun içinde bol miktarda karanfili bir gece beklet onu dene bide canım. Karanfilin de uyuşturma etkisi var. Onun dışında gitmeden önce buz uygulayabilirsin. Ek olarak bebek pudrası agdanin deriye yapışmasını engeller. Zaten acımanın asıl sebebi derinin çekilmesi 😬 gitmeden önce evde pudra uygula. Bide kuaförden rica et pudralı ağda kullansın. Ya da sen kendin al pudralı.
Elifdemir2134 kesin uyuşturuyor. Bebeğe hiçbir zararı yok doktorumun önerisiyle kullanıyorum ben
Elifdemir2134 daha öncesinde lazere gittiğim için ağda kullanamıyorum jilet efsane kolaylık duşta 2 dk da tertemiz çıkıyorsun. Tabi ağdaya göre biraz sık çıkmış oluyor tüyler ama zaten her gün duş alınca çokta zorluk çektirmiyor. Haftaya doğum var Göbeğim 6aylık gibi durmasına rağmen şu an göremiyorum orayı ama el alışkanlığı olduğu için görmeden eğilmeden bile rahatça temizleniyor 😂
Elifdemir2134 bende doguma girmeden 1 gun önceye kadar jiletle devam edicem o son gün Allaha emanetim artık 😂😂😂😂😂
Udu yapacak bişey yok valla el mahkum 😂😂
MinnieMouse normalde kuaför pudralayıp yapıyor ama yinede ödüm koptu gidemedim valla 🙈