Asiiilmom ManyakMisir merhaba 20.haftada detaylıca 9,1 mm ve 8mm ölçüldü doktor takip.edicez dedi , sizde nasıl ne dedi doktor
Hansmom53 ManyakMisir merhaba benim de 23. hafta detaylı ultrasonda bir tarafta normal diğer tarafta 10ml ölçtü doktor tam sınırda dedi takip edeceğiz 2 hafta sonra bidaha bakalım yine aynı sonuç çıkarsa emar çekilcek dedi :/
edaaltun ManyakMisir merhaba benim oğlumun sağ ventrikül 18 mm sol ventrikül de 35 mm sıvı var. 5 yaşına girecek ve gayet iyi yaşıtlarıyla aynı gelişimi bir de aşırı zeki 😂 hiç korkmayın sıvı çok az sizde
ManyakMisir Asiiilmom 24. Haftada 6mm idi. Sonraki kontrolümde 8.4 mm çıktı. En son 33. Haftamda hala 8mm civarıydı. 2 adet. İnşallah bir şey olmaz çok kafaya takıyorum.
Asiiilmom ManyakMisir inşallah canim 🙏 gerçekten hamileliğin tadını asla cikaramadim , sürekli bi stresli bekleyis, sağ salim alalım kucagimiza miniklerimizi
ManyakMisir edaaltun merhaba ben doğum yaptım hala 8mm ventriküller beyin cerrahına yönlendirdi doktorum
Asiiilmom ManyakMisir şükür gitti canim ama hep bi yürek hoplamasi ile geçti plesenta rahme oldukça yakın bu yüzden hareket kisitliligida var😕 üzerine ayrintilida çıkan ventrikül değeri onun takip edilmesi derken gerçekten hamileligin tadini asla çıkaramadım tek temennim sorunsuz süreci tamamlayip sağlıkla bebişe kavuşmak 🤍
ManyakMisir Asiiilmom benim de 16. Haftada kist vardı beyninde o geçti şimdi ventriküller var. Herkes bir şekilde imtihan oluyor. Ama inşallah sağlıklı doğum yaparız her şey geride kalır
Asiiilmom ManyakMisir Amiiiin inşallah canım🙏 tek.duam gerçekten, bu zamanda sağlıklı bi bebek dünyaya getirmek ne zormuş gerçekten, ama senin doğuma az kişi kuzum belli mi günü
Eda210622- Bugün perinatolojı doktoru tarafından tek taraflı ventrikül 8mm tespit edildi ama cok korkulacak biley yok sınır 1 ve 10 arası dedi bende bugünden beri ağlıyorum canım sıkıldı inş sağlıkla kucağımıza alırız