Sevimlianne_adayi Pcos olduğumu bende sonradan öğrenmiştim tedavi vericekti doğum kontrol hapıydı fakat bebek istiyorsun o yüzden bunu vermenin mantığı olmadığını düşündük herhangi bi ilaç vs kullanmadım sadece rahim filmi çekindim. Sonrasında eşim göreve gitti 3 ay o süre içerisinde ben artık biraz psikolojik olarak kendimi iyileştirmeye çalıştım, artık illa bebek olsun diye zorlamıycam , her ilişkimde acaba bu sefer tuttumu diye düşünmüycem falan dedim her neyse sonra rşim görevden geldi benim adetlerim düzensizdi yumurtlama günümde belli olmuyordu dolayısıyla o ay soğan suyu kürü denedim 15 gün düzenli olarak ek olarak yaptığım buydu. Birde rabbime sığındım tabiki hatta tesettüre girip namaza başlamıştım artık dualarımda ağlayarak çocuk istiyorum demeyi bırakmıştım sen hayırlı zamanda verirsin rabbim diyip teslim oldum. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kusura bakma biraz uzun oldu ama soğan suyu deneyim birde psikolojik olarak kendini rahatlatırsan iyi geleceğini düşünüyorum çünkü herşeyden önce çok sağlıklıda olsan stresin yüzde yüz etkisi olduğundan eminim.