Sevimlianne_adayi
bende 4 yıllık evliyim. pcos + çikolata kisti vardı. benimde gittiğim ne kadar doktor varsa bana kilo ver demekten başka bişey bilmediler. En son 96 kgya ulaşınca dedim dur boyumda kısa. insülin direnci yüksekliği var dedi. 3 ay kullandım bu sırada 11 kg verdim 85e indim ama daha vermem lazımdı. oturduğum evden taşındım, işten çıktım çünkü çok stresli bi yerde çalışıyordum kafam rahatlaması lazımdı. bu sırada hem kilo vermeye hemde şeker ilacını kullanmaya başladım. 11 kg verince kadın doğuma gittim. kendisi bana hala vermeye devam etmemi söyledi. rahim filmine gönderdi. eşim test yaptırdı vs. eşimde ileri hareket hızı, morfoloji, yapısı ve sayısında sıkıntı vardı, benim rahim küçükmüş, yumurtalıklarım rahime yapışmış ve tüplerimin ucu biraz tıkalıymış. rahim filminde tıkanık ve yapışıklık açıldı. o 15 gün içerisinde hamile kalmışım. inanın o kadar umudu kestim ki yaşadığım belirtileri hep başka nedenlere bağladım. eşimi 1 aylığına askere bile gönderdim. eşim geldi benim kusma başlayınca bi acile göründüm kan testinde sadece ona bakmışlar. ve öğrendiğimde 9 haftalıkmış. çok şaşırdım inanılmaz şekilde beklemiyordum çünkü gerçekten umudumu kesmiştim. Rabbim zamanı gelmeyince nasip etmiyor. şuan 12. haftamdayım. yani bu sorunlara göre bu benim mucizem. sadece kafanızı gerçekten bununla meşgul etmeyin zamanı gelince olacak. biraz uzun oldu ama ben sizi çok iyi anlıyorum. 4 yıl bekledim.