deletedmom6295 HaticeNazlcan happy kidste sormanızı tavsiye ederim 2. bebeğini bekleyen annelerimiz de var ama çoğu yeni hamile vedoğum yapmamış anne adaylarından oluşuyor tam yanıt alamayabilirsiniz
HaticeNazlcan Happy Kids benim mail adresime onay kodu yollamıyor o yüzden giriş yapamadım burdan yazdım
Esra93 HaticeNazlcan Ben daha Doğum yapmadım canım bir oğlum var 3 yaşında o çok gazlı bir bebekti ama o zamanlar acı elma yağını bilmiyordum 😄 aktardan mı aldınız ve ayak altına mı sürdünüz 😊
HaticeNazlcan Bebeğimde Gaz sancısı değilmiş popsu çatlamış Tesislerde sıvı birikmiş bağırsaklsrı düğümlenmiş ve devlet hastanesi teşhisi koyamadı özele götürdüm herşeyi yeniledik mamasından bezine devit bile değiştirdik 2 hafta çok rahattı ama aynı problem bugun yine başladı yarın yine götürücem inşallah düzelmiştir
Bahar3434 HaticeNazlcan ayy çok geçmiş olsun canm alt trafi yeni okudum. Hangi doktora götürdun acaba bende çocuk doktoru arayisindayim
Bahar3434 HaticeNazlcan benim bebegimde hep uyuyordu doğduğunda 2 aylik şuan bence direk memeni vermeye çalış ablamda kullandı silikon üç sonrasında temizliği falan derken baya sıkıntı oluyor.
Bahar3434 HaticeNazlcan bir de rezene 1 yaşından küçük çocuklara verilmiyor canm dikkat et sen iç rezeneyi