Zeynep_Asellll Ajj7273- Bende o günleri görmek istiyorum bir an önce. Kızıma kavuşmak için sabırsızım. Allah ikinizede sağlık versin. Ağrın sızın olmasın inşallah canım👼❣
Zeynep_Asellll Nidaoruc Allah sağlık, sıhhat versin. Zamanında ve sağlıkla doğsun inşallah minik bebek💫
Zeynep_Asellll Gamze-12 Ne çok 98 varmış. Çok güzel birşey ya. Acaba cinsiyetler aynı mı? Allah sağlık versin annesi. Hem sana hem bebeğine💐
Zeynep_Asellll berkinannesi_03 Aynı gün doğurur muyuz acaba? Benim kız çabuk gelecek gibi duruyor amaa😅
berkinannesi_03 Zeynep_Asellll orasını bilemiyorum bakalım 😂 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiz💞
Zeynep_Asellll SemaArin Son 99 yazmak için çok bekledim. Özellikle 105ten sonrası geçmek bilmiyordu😅 Minik prenses sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah🧚♀️💞
Zeynep_Asellll Anneadayiozlem Bende onu dedim çok tatlı görünüyor 98☺ Çoğu annemizin aynı günleri. Hayırlı doğum nasip etsin rabbim👼
Zeynep_Asellll Ebrar_65 Çok sağol canım🌸 Hayırlı olsun senin ve bebeğin içinde inşallah. Sağlıkla bir çırpıda doğur inşallah. Ağrısız, sızısız👼💞