Zeynep_Asellll Anneler, sizin kaç gününüz kaldı. Kızımla çift sayıya düştük çok şükür. Sağ salim, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza🥰
Biricik_1 Zeynep_Asellll Benim daha çoook var😁12+5 haftalık Konuyla alakasız ama Ağrılı mısınız acaba?
Yasee1 Zeynep_Asellll son 86 gün 🥰 Çok sabırsızlanıyorum kızım kime benzicek nasıl olucak doğumum nasıl olucak düşüne düşüne uykular haram oldu doğsada öpüp kokladam diye bekliyorum ama zaman çok çabuk geçiyo bunu anladım😍😍
Zeynep_Asellll Ebry-oz-7 Hiçbirşey kalmamış inşallah o günleri görmek nasip olur. Sağlıkla gelsin inşallah bebiş😇
Zeynep_Asellll Biricik_1 Daha çok var canım ama su gibi geçiyor🥰 Muşluyum tatlım ben, manisada oturuyorum☺
Zeynep_Asellll Clostiridium Aramızda fazla yokmuş☺ Allah kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin, sağlıkla gelsin bebekler inşallah canım❣
Zeynep_Asellll Tugcender Zaman geçmek bilmiyordur size. Bende çok sabırsızım bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum👼🤩
Biricik_1 Zeynep_Asellll Öyle tabi zaman su misali😊Kullanıcı adında 04 olunca hemşehriyiz sandım😁muşta yakın bizim memlekete🌸
Tugcender Zeynep_Asellll evet çok heyecanlı bi durumdayız artık bi yandan kucağımıza gelsin istiyorum bi yandan içimde kalsın hep istiyorum 🙁
Zeynep_Asellll berkinannesi_03 Aynı gün doğurur muyuz acaba? Benim kız çabuk gelecek gibi duruyor amaa😅
Zeynep_Asellll SemaArin Son 99 yazmak için çok bekledim. Özellikle 105ten sonrası geçmek bilmiyordu😅 Minik prenses sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah🧚♀️💞