Yek2121 Semadml semacım bebek mi kesemi anlamadım 7 mm gösterdi dr 10 gün sonraya gün verdi erken diye mi acaba yoksa boş gebelikmi
Semadml Yek2121 7 mm henüz küçük sayılır bir de vajinal bakmadıysa 10 mm geçince yolk sac gözükmeye başlar önce. bence sizin henüz küçük panik yapmayın ama sorunuz olursa yazabilirsiniz çünkü boş gebelikte geçirdim 🙏
Bade0022 Yek2121 12 falandı sanırım ama adetime 6 gün vardı 2 güne bir kan ver artışa bak kuzum önemli olan o
melisaugtr Semadml oo sen biraz erken görmüşsün 😇 bizim 6+0 da tam gördük bebişi, 1.5 mm miş şuanda 🙈 haftaya kesin duyarız dedi doktor 😇 sağlıklı olsun da beklerim benn
Semadml melisaugtr bence cihazın kalitesi önemli burda ben 2 küsür mm iken sadece bebeği gördük 3 gün sonra 4 mm kadar olmuştu o zaman duyduk yani haftaya kesin duyarsın ama bir kaç gün sonra gitsen bile duyulmaya başlar:)
ikicocuklubiranne Yek2121 güzel bir değer 60-65 arası bir şeydi öğrendiğimde şuan 39+1 deyim ☺️ Hayırlı olsun
Yek2121 Semadml çok teşekkür ederim ☺️ beklemedeyım şimdi bakalım 4 kasımda gidicem tekrardan aklımda sorum olursa rahatsız ederim
melisaugtr Semadml ben yine bekliyim de 🤗 evet cihaz çok önemli 🙄 benim ultrasonda 6+0 gitmeme rağmen üstte 6+0, altta kese boyunun altında 6+4 yazıyordu onu anlamadım yaa
Semadml melisaugtr üstte senin son regline göre hesaplanan tarih alttaki bebeğin uyumlu olduğu tarih yani bebek 4 gün önde :))) maşallah benimki de bir gün geri de mesela
melisaugtr Semadml aa ondan mıymış o ben de şaşırdım neden acaba diye 🫣 sağlıkları yerinde olsun da onlar önemli değil 🙏🏻
Berivan3 Tubatgn benimkisi 148 di doktor ultrasyona koymadi 3 4 hafta sonra kalp atışı duydum ilk 148 di ama birtanede düşük yaptım ama şu an 25 haftaligiz 💙
Anonimane_150 Yek2121 benimde son adet tarihim 20 eylül. 17 ekim, beklenen adetimin 2. Günüydü kan verdi 52 ile öğrendim. 24 ekim bu hafta pazartesi tekrar verdim. 3110 çıktı. Yarında kontrolüm var bakalım
Yek2121 Anonimane_150 sen ozaman adete 2 gün kala bakmışsın beta normal çıkmış ben adet günü baktığımda 285 çıkmıştı
Anonimane_150 Yek2121 hayır beklenen adetimin 2.günüydü ilk beta testi verdiğim zaman. Adet döngüm 26 gün
Yek2121 Anonimane_150 he tamam yanlış anlamışım senin muhtemelen geç döllenmedir tabı en iyi doktorun bilir