Yek2121 Nras pazartesi günü sağlık ocağı kontrolüm var salı günü kadın doğum kontrolü var inşallah yükseltmiştir çok endişeliyim 🥺
melisaugtr Burcinyildiz inşallah kötü bir şey değildir, doktora sordun mu? Bize de kalp atışını duyarız belki dedi ondan gidicez yarınn
SevgiErsoy Yek2121 ilk defa öğrendiğimde 48 di . 10 gün bekleyip tekrar kan verdim 1358 olmuştu . Doktora takibe gidene kadarda 6 haftalık olmuştum
Haticevrl Yek2121 benim sat 19 Eylül pko var düzenli değil 20 ekimde bta Hcg 111 progstn 18 çıktı sağlıklı dedi 15 gün sonra gel iğne baslicsz dedi
Semadml melisaugtr hadi maşallah:) bende 5+6 da bebek yolk gördüm 6+3 te kalp atışını :) kaç mm bebek ?
Deletedmom_31 Betama hiç bakmadım. evdeki test pozitif çıktı. Tarihime göre 7+0 olunca hastaneye gittim ve ultrasonda gördüm.
Mucizebebek2 Yek2121 kızımda adetime 6 gün vardı 254 çıkmıştı bu hamileliğimide adete 6 gün kala öğrendim kan değerim 58 çıktı
Yek2121 Semadml semacım bebek mi kesemi anlamadım 7 mm gösterdi dr 10 gün sonraya gün verdi erken diye mi acaba yoksa boş gebelikmi
melisaugtr Semadml oo sen biraz erken görmüşsün 😇 bizim 6+0 da tam gördük bebişi, 1.5 mm miş şuanda 🙈 haftaya kesin duyarız dedi doktor 😇 sağlıklı olsun da beklerim benn
Banadeko 6 gün gecikmeyle 378.0 ile öğrendim şimdi tekrar kan vermek için hastaneye gidicem ilk gebeliğim inşallah sağlıklıdır 🤲🏻
Yek2121 krdelen41 keseyi gördük bugün içi boş erken olabilir dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bu arada beta 5 günde 285 ten 2164 e çıkmış iyimi bilemedimm