42779 ozgebrt93 suni sancı da epidurallede yapıldığını yeni öğrendim tsk ederim suni sancı normal sancidan kötü olduğunu herkes söylüyor zaten ve bende o sancıyı yiyip açılma olmazsa diye yada bebeğimi riske atacak birsey olursa diye korkuyorum
ozgebrt93 42779 epiduralle daha baş edilir olduğuna eminim. Şunu diyebilirim. Kesinlikle allah yardı ediyor. Yoksa baş edilebilecek bir durum değil. İnşaallah açılmanız hızlı olur ve hemen doğumunuz gerçekleşir.
42779 avukatanne5 herkesin hikayesi farklı ama merak ettim 🙂 dinlemek güzeldi yine de bilmediğim seylerdi aynı şeyler olmayacak belki ama kimler nasıl süreçten gecmis bilgi edinmekte iyi bende pazartesi doktorumla durumumu değerlendirip ona göre yol izlemeye karar verdim zaten 🙂
Gulyaahmadli 42779 benide yarın süni sancıyla doğuma alıcaklar,doğura bilirsen ve çatın müsaitse bence sezeryan olma
42779 Gulyaahmadli o kadar suni sancı yigip sonra sezeryan olmaktan korkuyorum ama boşuna alırsam ya diye
42779 Gzdeee11 eşim herhangi Bi olumsuzlukta sorumlusu sen olursun ben karışmıyorum kararını iyi ver diyor 😔
sevimlihamis benkosarim bende 39. Haftadayım ve bugün yatışımı yapacaklar suni sancıyla doğumum olucak inşallah çok korkuyorum
nnnaaz Ben normal çok istiyordum ama doktor bebek gelmezse suniden sezeryana dönülüyor seni yormayalım diye direk sezeryan demişti, yarın 41+0 ne sancı ne açılma hiçbişey yok sabah 9da sezeryan olacağım.
Gny18 42779 kesinlikle suni sancılı da olsa normal doğumu öneriyorum. Hem sezeryen hem normal doğum yapmış biri olarak.
Gzdeee11 42779 o zaman riske atmaya gerek yok bence direk sezeryanı seçin sezeryan sonrası tek yaşayacağınız olumsuzluk ağrınız olucak işlerinizi yavaş yavaş yapacaksınız bence normal doğum sonrası da ağrı oluyor
42779 Aslhn-06 sancim nst de göründü amahenuz iki gün oldu birsey yok normal de çarşamba ya kadar beklicekti doktor şimdi cuma ya kadar beklicek 40+5 en fazla bekleriz dedi