Znpdnz erz89_yk bana ispanak,pazi,kayisi ,incir cok iyi geliyor tabi bunyedrn bünyeyr degisiklik gosterebilir,umarim ise yarar 🙏🏼
Bebekliannee erz89_yk nasıl.bir şurup eczacıya söyleyin özellikle . Birde belki az içiyorsun iki yemek kaşığı dolu iç
Sedamete Bebekliannee Allah Allah çok tuhaf ben 29 yaşındayım ve bugüne kadar hep kabızımdır aç karına muz yiyince çok rahat çıkarım normal insanları da ishal yapıyormuş.Demek sizde işe yaramadı
Bebekliannee Sedamete valla keşke işe yarasa her sabah aç karnına yedim . Muz yemeye korkar oldum kızıma da az veriyorum kabız olduğu için
Sedamete Bebekliannee o zaman muzu çıkart hayatından bir süre Türk kahvesine geç en etkilisi baktın o da olmuyor yarım çay kaşığı telvesinden ye
Mervetnl erz89_yk sabah aç karnına zeytinyağı için gün içinde çıkarsınız inşallah 🙏🏻 Ben çözümü onda buldum ne yediysem içtiysem olmadı 🎈
Gulsengulsen erz89_yk duphalac da içebilirsiniz eğer çok kabızsanız doktora sorun ben hamileliğin başlatında kabız oldum. Kullandım doktora sorun yediklerinize de dikkat edin lifli gıdalar ve bol su zaten olmazsınız kabız
erz89_yk Gulsengulsen bı şurup verdi şerbet gibi doktor değil ama eczane e ben aldım bı ise yaramıyor gibi
Gulsengulsen erz89_yk bi süre sonra yarar evet şerbet gibi öok çirkin bi şey duphalac da bir hafta sonra anca teshir eder bi de aldığınız doz ne kadar ben sabsh akşsm içiyor 1 ölçek
SYalman erz89_yk merhaba canım ben gebelikten önce de çok uzun süre kabızlık problemi yaşıyordum ve demediğim şey kalmadı resmen sabah kalkınca yapabilirsen 1 tatlı kaşığı kadar hakiki zeytinyağı iç iki üç adet de kayısı yiyebilirsin katı şeylerden bir süre uzak durabilirsen iyi olur bol sıvı ama bana asıl iyi gelen ve seyehatte bile alıp çantama koyduğum şey kesinlikle keçibpynuzu oldu pekmezi değil keçibpynuzunun kendisi aktarlarda yada baharatçılarda satılıyor ben 1 sene boyunca yemediğim kayısı çeşidi içmediğim bitkisel çaylar ilaç krem kalmadı hiçbiri çözüm olnadı günde 2 3 tane keçiboynuzu yedim geri kalan bağırsak çalıştırıcı şeyleri korkumdan ek takviye gibi aldım denersen bence faydasını görürsün inşallah 🌼
Mervetnl elifcicek_07 kiraz sapı regl söktürücüdür arkadaşlar içmeyin mümkünse ben marketten sallama ıhlamur bile almıyorum içeriği karışık olduğu için dikkat ⚠️