Haticeozturk Englishteacher sanırım hattı karıştırdım.bende satan kişi malatya da sandım kısmet artık bende yara olurmu ki bilmiyorum ona gore almak.istiyorum ama kararsız kaldim
Bahar54 Seda9391 dogum yapali 29 gun oldu surekli kullandim ve devam edecegim. Hic yara, agri, sizi olmadi. Ben cok memnun kaldim acikcasi,tavsiye ederim :)
Haticeozturk DuyguAlalm ayyy keşke orda olsam ablam malatyada benim de en sevdiğim şehirlerde biri şimdi malatya deyince burnum.sizladi valla
Rmrm Seda9391 dönüş yaparım demiştim iki gündür flan kullanıyorum bence çok iyi Sağarken cok canım yanıyodu makinede sorun var diye düşünmüştüm ama şimdi çok iyi sağıyorum göğüs uçlarım yaraymıs meger düzeldi bence bu kapakların sayesnde ben memnun kaldım
Gmzmrt Doğumdan 5 gün sonra aldim o arada yara oldu tabi Doğumdan önce almadığıma pişman oldum gerçekten Harika bi ürün iciniz rahat şekilde kullanabilirsiniz
Bbdd Doğum yapalı 1 ay oldu göğüs ucundan resmen parca koptu hala iyilesmediler emzirirken çok acıyor bugün sipariş verio denicem
Haticeozturk Kizlae sipariş verdiğiniz.linki atarmisiniz birde nerdeki gerçek nerdeki uydurmasyon insan korkuyo
IlknurUysal tco cocuk emerken göğüsleriniz acıyor mu peki yoksa yaralardan mı geliyor acılar anlamadım ben..
tco IlknurUysal ben dogum yapar yapmaz taktim. İlk baska bebegim emerken aciyordu suan acimiyor cok sukur
Seda9391 tco krem falan sürüyormusunuz uçlar yara oldu dün yaptım Doğum anca mı etki eder acaba uçları da YÖK tam ondan galiba göğsüme tam oturmuyor kapak
Marpling Seda9391 çok memnunum 1 aydır emzirıyorum.hiç bir acı yasamadım şükür.çok iyi yapmışsın bende korkarsk almıştım
Marpling Seda9391 kesinlikle götur sadece emzirirken çıkar.kullanmaya doğumdan önce baslıyorsun zaten