Cigdem_Konak Heyecan,korku ,mutluluk ,Sevinç hepsi bi arada . Varmi son günlerini sayan annelerimiz son durumunuz nasıl ?
Aysehatun Cigdem_Konak son 25 gün dediğin gibi doğsun istiyorum bi yandan sevinc mutluluk sona dogru artik bi yandan ilk dogum heycan korku hepsi bir arada Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirli saglikli dogumlar nasip etsin
Artist Cigdem_Konak son 21 gun hangi duyguyu yasiycagimi sasirmis durumdayim😁 allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin
gonulcelen Cigdem_Konak takvime göre son 22 ama benm de sezeryan olacağı için son 13 gün 24 ekimde kısmetse sezeryan olacak
Ecrindemet Son 43 :) ikinci gebeligim.Ben hamilelik gunlerimi ozlemistim dogumdan sonra.Bence tadini cikarin :)
Cigdem_Konak Aysehatun nst de çıktı sancı canım ya ara ara geliyor sancı ama bebek yukarıda daha Çatı muayenmide oldum doktor herhangi bi sorun çıkmasa normal Doğum yaptırırız dedi bu arada 39 haftalığız bebek hemen Doğum pozisyonunu alabiliyor mu ?
Dilara93 Son 19 bendede 😊😊karın kaşıntısı başladı kaşımamak için zor tutuyorum ama yinede çatladım 🙄🙄 sizlerdede oluyor mu kaşıntı çatlak falan